חסר קודק במחשב

תומשיו

New member
חסר קודק במחשב

כשאני מנגן במדיה פלייר סרט שעשיתי - המחשב מזהה - ומנגן כרגיל. אולם, כשאני מנגן אותו במחשבים אחרים - הוא מגנן רק סאונד.כמוכן - המדיה פלייר מציין, כי יש שגיאת קודק .הסרט בפורמט - אבי. שאלות : 1 - איך אני מזהה את הקודק - זאת אומרת - איזה קודק חסר לי? כי המחשב לא מציין אותו מפורשות. 2 - יש אתר של להורדת קודקים, אם כן - מה ההליך לצריבתו על הסרט? 3 - ברגע שאמצא אותו, אני צריך בכל פעם לצרוב את הסרט + הקודק (שני דברים בתוכנת הצריבה ), כדי שהסרט ינגן בכל מחשב, נכון? הרבה שאלות , אה?! תודה לכולם ויום טוב.

the M

New member
מקש ימני - מאפיינים

יתן לך לראות את סוג הקודק. (VIDEO COMPRESSION) אם תשתמש בקודקים מוכרים כמו CINEPAK אז סביר להניח שלא תהיה בעיה במחשבים אחרים. עד כמה שידוע לי לא צורבים את הקודק על הסרט, אלא משתמשים בו בכדי לקמפרס.

תומשיו

New member
../images/Emo52.gif

יש לי את הסרט, ומצאתי את הקודק. אני אמור לצרוב את הקודק על אותו התקליטור של הסרט - ואז המחשב יפתח את הסרט בעצמו? או שלא צריך לצרוב - אלא פשוט להתקין את הקודק במחשב ? (או שאלה הן בעצם שתי שיטות שונות, שמניבות את אותה התוצאה) בכל מקרה , תודה!

the M

New member
קודק

צריך לשבת על המחשב. אם ברצונך לצרף קודק לדיסק יחד עם הסרט- אשריך, אבל הקודק צריך להיות מותקן במחשב בכדי לעבוד. מקווה שעזרתי

למעלה