חסר פגלקס - יש תחליף?

חסר פגלקס - יש תחליף?

בתי בת ארבע ובמשך כשנתיים (מאז הגמילה מהחיתולים) היא סובלת מתקופות של התאפקות (של עד שבועיים) במתן צואה. המצב היה מאד קשה בתחילה. זה היה ממש מצב יציב במשך כחצי שנה ואילו עכשיו זה קורה פעם בכמה חודשים שיש אפיזודה ארוכה של התאפקות ואחרי שבוע-שבועיים, כשכל המשפחה כבר יוצאת מדעתה (כולל כמה נרות גליצרין שנבלעים באחוריה של הילדה ולא עושים שום דבר) - מגיעה היציאה הנכספת שאחריה כחודש של המשך טיפול בפגלקס (שכמובן החל עם תחילת ההתאפקות) והורדה הדרגתית של המינון עד להפסקה מוחלטת. אחרי כל המגילה הזו יש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן להמשיך בפגלקס בצורה רציפה במינון נמוך במשך כשנה-שנתיים אפילו, כדי שבכלל לא נזכה לחוויות המפוקפקות האלה של העצירות? אני מוכרחה לציין שהעצירות לא מתחילה מיד עם תום הטיפול בפגלקס. יכולים לעבור כמה חודשים ללא שום טיפול ואז לפתע עוד אפיזודה, אבל בכל זאת - גם אלה קשות מאד לילדה ולכל המשפחה וחשבנו שאולי טיפול קבוע במינון נמוך במשך זמן ארוך מאד יכול למנוע אותן. האם אפשרי? 2. יותר חשוב - השבוע חיפשנו פגלקס בכל מקום אפשרי ונאמר לנו שפשוט חסר. לא הבנתי אם יהיה שוב או שהמוצר ירד מהמדפים או הוחלף... אני רק יודעת שהמוצר חולל אצלינו פלאים ואין לי מושג מה נעשה בלעדיו. האם יש תחליף המבוסס על אותו חומר? האם יש משהו אחר יעיל באותה מידה? האם יש לך מידע כלשהו על המחסור הזה בפגלקס? המון תודה ושבת שלום

פגלקס

שמעתי על החוסר בפגלקס קיד. נתן לנסות גם תכשירים תחליפיים כמו אבילק או אל צירות של הדס. גם עם תכשירים אלה אין בעיה בשמוש לאורך זמן עד שנה ,ואין בעיה של התרגלות מעי.

למעלה