חסר לי ריגושים

מילי1991

New member
חסר לי ריגושים

בחיים.
אני מדוכאת כבר תקופה(טוב כמה שנים הולכת בזיגזג למען הכנות)..חוסר אנרגיה..
יש את הבחורות האלה שמחפשות "להתמזג" עם אנשים, לאחרונה הגעתי למסקנה שאני אחת מאלה
משלא מוצאת אנשים להתמזג עמם (ראויים או באותו קו מחשבה) אני נכנסת לדיכאון, בדידות (הרבה פעמים מבחירה) וריקנות
בא לי שיהיה כבר מישהו שנצחק ביחד, שיהיה החבר הכי טוב..ומאהב.
פשוט חרא לי בחיים.. :(

שילת281

New member
למילי

אם שנת 91 זאת שנת הלידה שלך אז את די צעירה. אני קצת יותר מבוגרת ממך (28) ומניסיוני יש תקופות כאלה ואת פשוט צריכה ללמוד איך להרים את עצמך ולשמח את עצמך. את זאת שתמיד נמצאת עם עצמך ואת הראשונה ולפעמים היחידה שתיהיי בשביל עצמך ולכן תעשי דברים שטובים לך כדי שתרגישי ראויה אם יש לך או אין לך בן זוג. אפילו אם יש לך בן זוג הוא יכול לאכזב אותך. אף פעם אל תשימי את האושר שלך בידיים של מישהו אחר!!! תקחי איזה קורס, או לימודים, תכירי שם אנשים, תטיילי, תכריחי את עצמך לעשות ספורט ולאכול בריא. ואת מוזמנת בשמחה רבה גם להתכתב איתי בפרטי.

מילי1991

New member
שילת

זה השם שלך? את דתיה?
דתלשית?
משהו בסגנון? חח
סתם, בלי קשר- אשמח לדבר איתך

שלום

המקום הכי טוב ליצור קשרים הוא מסגרות חברתיות שמעניינות אותנו, כמו חוגים, מועדונים ולימודים. אולי תנסי להצטרף לכמה מסגרות כאלה, ולאט תמצאי גם חברים וגם חברות ולאט כשתגיעי לאדם המתאים תהיה לך גם אהבה זוגית.
&nbsp

תומאס

New member
אפשר להגיד רק משהו קטן?

אני יודע כמה זה כיף שיש ידיד / יזיז / חבר - זה פרפרים וריגוש ועושים דברים כיפיים ביחד.
א ב ל אני חושב שזה לא טוב שאם יש אחד כזה אז אין דכאון וריקנות, ואם אין אחד כזה אז יש דכאון וריקנות. זה סוג של תלות בבחור.
אני חושב שאת צריכה לנסות לחיות חיים טובים ומלאים ומעניינים, בלי שום קשר לבחור כזה או אחר, ולקשר כזה או אחר.
תנסי למצוא או לפתח דברים שאת אוהבת לעשות, שגורמים לך כיף והנאה. ואח"כ אם יהיה בחור אז יהיה עוד יותר כיף. ואם לא - אז לא קרה כלום.

אימולדה

New member
יש כל כך הרבה דרכים

תשחקי בטינדר, תחפשי תמונות של אנשים שנראים לך בפייסבוק ותוסיפי אותם. זה סביר ומקובל..

מילי1991

New member
אני לא יכולה "לשחק" בטינדר

חחחחחח אני אטיל חרפה על המשפחה (סתם)
פשוט, זה לא אני..זה לא הסגנון שלי- זה הכל

תחצי באדום במעברי חציה,

תכניסי יד ותאכלי מצנצנות מלוחים וחטיפים בפאבים, תפתחי מיילים על זכיות בהגרלות מתיקית הספאם, לכי להצביע לביבי שוב,
אל תתקלחי בשבועות גשומים, תמלאי לוטו, תתני כיף להומלסים שמבקשים כסף ביד מושטת בישיבה תצעקי אתה התופס ותברחי...
&nbsp
אלו העצות הכי יעילות שיש לי כרגע להציע.

ממש מתחברת!

גם כשלא מבקשת את אביר החלומות שיעמוד בקריטריונים, למצוא את זה שנהיה ידידים פלוס לא מתברר כמשימה מוצלחת יותר.
אין טעם להיות מדוכאת אלא להמשיך לחפש על אחת כמה וכמה שלא מדובר במשהו שמעורבים בו עדיין רגשות. מה אכפת לך להמשיך ולנסות ואת הנכשלים? תעיפי

כדאי לך

ללמוד איך לפתח מעצמך
את תחושת האושר
&nbsp
ללמוד לבד איך להתגבר על תחושת הבדידות..
&nbsp
כך
תוכלי ללמוד להסתדר לבד בעולם.
ולא להיות תלוי בגורם חיצוני שישמח אותך\יצחיק אותך וכו..
&nbsp

למעלה