לפי המצ"ב - תערובת של ציפורן, קנמון ואגוז מוסקט:
פלפל אנגלי
הפלפל האנגלי, אול ספייס באנגלית, הוא גרגר מיובש של עץ ממשפחת ההדס וקרוב משפחה של הציפורן. את השם אול ספייס, תבלין שמכיל הכול, קיבל הפלפל האנגלי במאה השבע עשרה. נהוג להשוות את טעם הפלפל האנגלי לקומבינציה עדינה של קינמון, ציפורן ואגוז מוסקט. מבחינה מדעית יש אמת כלשהי בדבר.
הפלפל האנגלי מכיל את החומר הנדיף יוג'נול, שנמצא בשפע בציפורן ועוד חומרים מהמשפחה הקרובה, שיוצרים טעם רענן, מתקתק ועצי. הגרגירים נקטפים בעודם ירוקים ובשיא טעמם, עוברים תסיסה זריזה, שלאחריה עורמים אותם בשקים כדי לזרז את ייבושם ולהוציא מהם את הצבע החום המוכר. לבסוף, הם מיובשים בשמש או במכונה.
http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/876/898.html