"חסר לב" - BESM פרק 3

Ferenheit

New member
"חסר לב" - BESM פרק 3

העננים התקדרו ממעל בצורה מחשידה, וזה תמיד גורם לי לרצות להדליק סיגריה, אבל היינו בתוך בית פרטי, והאיכרים המשוגעים האלה, אני לא יודע מה הם יחשבו על המצית שלי, במיוחד משום שאחד מהם חשב שמפתח הברגים הקטן של צ'ייקובסקי הוא קמיע מזל וביקש לקבל אותו בתמורה למידע. כן, הוא קיבל מפתח ברגים, אבל זה לא היה אותו מפתח. כמעט צחקתי כשראיתי את צ'אק מוחץ לו את היד. הוא שונא כשסוחטים אותו, במיוחד כשמדובר בצעצועים שלו. המצית שלי היא גולגולת גדולה ומבריקה שאובי קנתה לי ליום ההולדת שלי, מהכסף שנתתי לה, כמובן, אחרי שהראתה לי אותה ואמרה שהיא ממש מתאימה לאישיות שלי. אני מודאג בקשר לילדה. זה לא שהיא ראתה מישהו חוטף מכות בזמן האחרון, אבל היא שומעת אנשים צועקים בלילה בסימטה ויודעת לעשות אחד ועוד אחד, במיוחד כשאבא חוזר עם "החיוך הרע" (כך היא קוראת לזה) מרוח לו על כל הפנים. אני נסחף. בכל מקרה, אני יושב שם ומשחק עם המצית בכיס ויודע שהאיכרים ישמחו לרדוף אחרי עם קלשונים אם הם יראו אותי משחק בגולגולת צעצוע כשאני מבין פתאום שזו לא הגולגולת בכיס שלי, אלא דגם מזויף של לב. לא משהו שיכול להטעות מישהו שמבין עניין, אבל מספיק כדי לבלבל מישהו מרחוק, ואם מטלטלים אותה קצת, היא זוהרת לכמה דקות, ובפנים מופיע הכיתוב: "אני האור בקצה המנהרה שלך". למה שמישהו יכתוב כזה דבר מטופש על אבן זרחנית? בכל מקרה, הסיגריה כבר ביד שלי כשאני מבין שאין לי איך להדליק אותה. ואני מתחיל להקשיב לאיכר שמספר לנו משהו על הרוזן ששולט באיזור הזה ועל כל מיני דברים מוזרים בקשר אליו. הו, הם מעריכים אותו מאוד, אבל הוא לעולם לא יוצא מהטירה שלו, וכל מיני דברים מחשידים כאלה. או שהוא האויב שלי, או שהוא אדם כלבבי, אני מחליט. טיפוס מעניין, אבל לא אחד שאוהב לבזבז את הזמן. אנחנו זזים לכיוון של הטירה שלו מכיוון שהצוות המתחרה שלנו נמצא בחוץ, והם יגיעו למידע שלנו בקרוב מאוד, בעזרת כמה מילים חלקות ומחשוף עמוק. לאפייט. צוות המטומטמים שלה משתרך אחריה והיא שולחת לי מבטים. ליד הבת שלי. אני לא יודע אם לקרוע לה את הצורה או לקרוע לה את הצורה, אם אתם מבינים למה אני מתכוון. צ'אק מחבל בקטר המכני שלהם ואנחנו זזים, דוהרים עם הטנק שלנו לתוך הערפילים.

Ferenheit

New member
הרוזן

הרוזן הוא טיפוס אקצנטרי, מהסוג שחושב שהכל שייך לו, וגם צודק. אני מעביר אותו מהר לרשימת הלא-אהובים, שהיא רשימה מאוד ארוכה, כי אני בן אדם סלחן, ומי שמגיע לרשימת השנואים שלי צריך להיות מסוג האנשים שאני מוכרח להכניס לו בהזדמנות הקרובה. הוא מדבר איתנו בהתנשאות, אבל אנחנו יודעים שיש לו לב.הוא מתמקח קשוח. לנו יש רק רמז על הטקסט העתיק של לאפייט להציע. המשא-ומתן נפסק,ואנחנו עוזבים. יש לנו תוכנית חלופית - ניתן לצוות של לאפייט להיכנס פנימה, והם ייכנסו איתו למאבק. ברגע שזה יקרה, החוקים נשברים ואנחנו נרגיש בנוח לפעול בחופשיות נגדו, נגדם ונגד כל העולם אם צריך - אנחנו צריכים את הלב הזה. כדי לחשל את הברית הזמנית הזאת אני מציע ללאפייט שאנחנו נשמור את הטקסט העתיק שהם מצאו, ונציץ בו קצת בינתיים, בזמן שהם נכנסים. אנחנו יודעים שהוא רוצה את הטקסט, ואם אנחנו מחזיקים את מה שהוא רוצה, אולי הוא יחליט להתכסח איתנו קצת - ושוב, אנחנו חופשיים להתכסח איתו בחזרה. לאפייט מסרבת. היא נכנסת ועושה איתו עיסקה אחרת - היא תשכנע אותנו להסכים לעיסקה שהוא מעוניין בה הרבה יותר. הוא מוכן לתת לנו את הלב שלו, כמובן, תמורת הלב החצוי של איש הזאב. אני מבין מלאפייט שהוא הוא כל כך להוט לשים עליו את האצבעות הקרירות שלו שאין סיכוי שניתן לו אותו. היא אמורה לתפקד כמתווכת - ולהגיש לסין את הלב של הממזר ביחד איתנו. אנחנו מפסידים לב שבור ומקבלים חצי לב בתמורה. היא מקבלת חצי לב ולא נותנת כלום למעט הצצה למחשוף שלה, שהוא סחורה ציבורית גם כך. אני בטוח שהיא רואה את זה אחרת, שיש היגיון מסוים בדברים שלה, וגם במחשוף הארור הזה, אבל רקדתי עם יותר מדי זונות שהשאירו אותי בלי מכנסיים מכדי לעשות משהו ממש טיפשי. היא גילתה לו שהלב החצוי אצלנו, וזה לא דבר שעושים. אוקי. אנחנו נכנסים פנימה, לא לפני שאני משאיר את אובי אצל דיזל, המכונאי של לאפייט, שהוא מין גמד מוזר כזה שמסוכסך עם צ'אק מאז ההכשרה בסין. אנחנו מדברים עם הרוזן, אבל הוא עצבני יותר עכשיו. ככל שהוא רוצה יותר את הלב החצוי ומזיין את השכל לגבי הגזע העתיק שהוא שייך אליו וכמה נחותים אנחנובהשוואה אליו הסיכויים שלו הולכים וקטנים. אנחנו לא הכפריים המטומטמים שלו. עכשיו הוא דורש את הלב. צ'אק יוצא להביא לו אותו. אני שולח לו מבט אחד והוא מבין. בענייני חורבן יש לנו כמעט טלפתיה. אנחנו מחכים עוד שתי דקות עד שתותח הפלזמה מחריב את גרם המדרגות וחצי מהקומה. המשא ומתן מתפוגג בלהט הסלילים הפלזמוטופיים או משהו כזה, והמהומה מתחילה. אנחנו מזנקים אל מה שנשאר מהקומה העליונה ולאפייט מתחילה להתקדם באומץ לאחור. לוקח לרוזן המחורבן בדיוק שתי שניות להפוך למפלצת מזדאבת מהסוג ששותה לך את הדם ולא מנגב את השפתיים אחר כך, ואנחנו מתחילים להתכתש. לאפייט והבחורים שלה רבים עם העוזרת שלו, שהיא סוג של עוזרת-בית\לוחמת נינג'ה\זומבי אבל עכשיו היא בעיקר הרבה בעיטות ואגרופים לכל הכיוונים. אנחנו והרוזן בקומה השניה. בלס מנסה עליו כל מיני תרגילים. אני בעיקר יורה, אבל יש לי לב בכיס ואני במצב רוח טוב באופן כללי. מזמן רציתי לזרוע קצת חורבן בטירה העתיקה הזאת. ארכיטקטורה אני אוהב, אבל כל המזכרות משעממות אותי. ריהוט (1500), כלי חרסינה (550), תמונות משפחתיות (לא שוות כלום, המסגרות שוות 400 בערך) - אלה הדברים שנהרסים ראשונים. הכדורים שלי לא משפיעים עליו ובלס מאט אותו, אבל לא מספיק. אני מרים מגש עשוי כסף טהור (לפחות 2000) וזורק אותו כמו דיסקוס לכיוון המזדאב. אני יורה דרך המגש את הכסף לתוך הגוף הארור הזה, ואני אפילו לא יודע אם זה מזיז לו. הקיר החיצוני מתמוטט ואני רואה את הטנק למטה. מעולה. אני זורק אל צ'אק את הלב, וחוזר לקרב. אבל בואו נעצור רגע. אני משער שזה מה שקרה פחות או יותר. הלב נפל ופגע בשמשה של צ'אק. נשמע רעש חבטה קל, אבל צ'אק כולו פלזמה ועצבים, והוא מתחיל לעלות אנכית לצד הבניין עם כל התותחים מוכנים. הוא עושה עבודה מצוינת בכמעט לחסל את הרוזן, ואת בלס, ואותי. ונראה שעוד מאט הבן זונה הזה נופל, ואפשר לקרוא למשימה הזאת הצלחה. אלא שהלב נח שם על הריצפה, ולאפייט בדיוק יוצאת החוצה. כל מה שהיא צריכה לעשות זה להתכופף (והיא מתורגלת בכך, זה בטוח) ולהרים אותו. הרוזן מת. דחפתי אגרטל כסף (300, אבל בטח יש איזה קשישה עשירה שתשלם עבורו 500) לתוך הלוע הפעור שלו ופוצצתי לו את הראש רק כדי להיות בטוח. הלב אצל לאפייט. אף אחד לא נהרג. אירו תמשיך לצעוק עלי שבוע לפחות. אין ספק שצ'אק אשם אבל אי אפשר לדבר איתו, הוא כולו באופוריה אחרי שתותח הפלזמה שלו עבד כל כך טוב. העלויות מצידנו הם בעיקר בזבוז תחמושת (50) אבל מה שהכי עיצבן אותי זה שדיזל השאיר את אובי שם על הגשר לבד, לשחק עם הזאבים או משהו, בערפל, כשצוות לאפייט ברח עם הזנב בין הרגליים והקריסטל שלנו בידיהם. זה לא נגמר, ואין ספק שאני אספיק להדליק סיגריה לפני הסוף. אני מורח על עצמי את "החיוך הרע" ואנחנו דוהרים בעקבותיהם. הם נוסעים צפונה, אל העיר השבורה, וזה השטח שלי. סימטאות הזעם. אני חושב שאשבור לדיזל איזו אצבע. נראה. אני לא בטוח שזה יספק אותי.

Ferenheit

New member
מה ז"א שאר השחקנים?

החתלתולה רשמה את שני העדכונים הקודמים. הדמויות הוצגו בתמונה ובתקציר לא מזמן. זה רק הסיפור של סשן מס' 3.

Nihau

New member
נקודות מבט של האחרים על אותו אירוע

וגם פרטים חסרים שאחרים זוכרים... מנסיון בכתיבת הרפתקאות נוסגות' בהחלט זכור לי ההבדל בין תאורי השחקנים. סתם תהיתי

למעלה