חסר אונים...

28 יריב

New member
חסר אונים...

שלום לכולם, שמי יריב, יש לי חברה מזה כשנה וחצי. בתקופה האחרונה (שלושה חודשים בערך) היחסים שלנו לא ממש בשיאם, חברתי טוענת כי ישנו איזה ריחוק מסוים ביננו שלא ממש עוזר להתקדמות הקשר. היא לא ממש מסוגלת להסביר לי מה בדיוק היא חשה. אני מצידי מרגיש שישנו ריחוק מסוים אבל אני מתאר אותו בצורה פחות אקוטית ממנה. בתקופה במדוברת תדירות יחסי המין ירדו קצת אבל הנחתי לעצמי כי ידעתי שזה נובע מעבודה קשה / לימודים וכו'... לא ממש הצלחתי לרדת לעומק דעתה. היתה ביננו שיחת פתיחות על כל מה שהיה והיא הבהירה לי שהיא לא מוכנה לוותר על הקשר הזה והיא אוהבת אותי וגם אני הסכמתי... (היא אפילו הלכה ליועצת פסיכולגית כדי לפתור את הבעיה) רק שמאז (ליל שבת האחרון) אני לא מפסיק לחשוב על פרידה ובאמת השיחה הזו הביאה אותי לריחוק ממנה ואני מרגיש עוד יותר שהיא קרה אליי יותר מתמיד. אני באמת חסר אונים, אני ממש לא יודע איך להתנהג , מה לשדר במצב הזה... התערער לי הבטחון לגמרי... אוהב וסולד ממנה... יריב (אשמח לקבל תגובות)
 

magenta73

New member
למה שהריחוק

לא ינבע מעבודה קשה ולימודים? למה שלא תסביר לה את זה? אולי היא נעלבת כי היא חושבת שאתה רוצה אותה פחות, כשלמעשה, באמת, פשוט אין לך זמן... ובגלל שהיא נעלבת היא קרה... ככה זה... יד לוחצת יד... תקשורת, יריב... תקשורת. לפני יועצת... תתיעצו בין עצמכם.
 

28 יריב

New member
תשובה...

אני בסה"כ העלתי השערה מאיפה לדעתי נבע הריחוק אני לא יכול להצביע על הבעיה. שנינו סטודנטים עובדים, העובדה שאני עובד לא משנה כלום ובטח לא הסיבה... אגב התקשורת ביננו טובה מאוד, אני מאחל להרבה זוגות כזו תקשורת... נכון לעכשיו אני לא ממש מבין מאיפה כל זה נובע לכן אני חסר בטחון. תודה על התגובה... יריב
 
אם תעזוב את הדאגה, היא תשכח אותך

לעצם העניין ..האם אתה מכיר המילה יציבות .מחויבות עתידית .מה עם המחר לגבי חברתך .התערער לך הבטחון לגמרי .גם לחברתך יש אולי תחושת חוסר בטחון היא כנראה לא יודעת מה צופן הקשר איתך וזה מדאיג אותה והיא מבולבלת .וודאי שהיא אוהבת אותך חזק אותה ..
 

lironbi

New member
גם אני הייתי במצב כזה בדיוק

אמנם לא שנה וחצי אבל 7 חודשים, ושנינו התרחקנו אחד מהשניה, והרגשנו שמשהו חסר, כאילו הקשר מיצה את עצמו. אני במשך חודש שלם יום-יום שעה-שעה דקה-דקה חשבתי על פרידה ולא הבנתי למה כי הייתי כל כך מאושרת. בסוף הוא עזב אותי ולקחתי את זה ממש קשה והאמת שגם הוא. שנינו מצטערים על הפרידה, ואין דרך חזרה. אז בבקשה בבקשה תבדוק מה קורה שם, כי כמו שזה נשמע יש ביניכם אהבה גדולה, אז תפתרו את זה ואני מקווה שהכל יסתדר. אין לי עצה פרקטית לתת לך מצטערת.
 

eylonsh

New member
תגובה..

לי אין שום ניסיון, אני כנה איתך אבל ההגיון שלי אומר ככה לך תיפגש עם חברים שלך, תעסיק את עצמך ככה שלא תחשוב על זה, רק תבלה יום בלי לחשוב על זה, תעסיק את עצמך במעשים שאי אפשר לחשוב תוך כדי, אל תספר לחבריך על הבעיה כי זה יגרום לך לחשוב על זה זה קשה ואז תחזור לחשוב על הבעיה שלך, תקרא את מה שכתבת בתאור הבעיה ואני מאמין שאתה תדע כבר מה לעשות אם לא ניכשלתי אם כן תודיע לי בדילמות שנוגעות לרגשות שלנו אני תמיד מאמין שדבר ראשון צריך לעשות הפסקה בתוכינו לתת יומים בלי לחשוב על הבעיה לחזור למציאות ולבעיה ואז אנחנו בדרך כלל מוצאים את הפיתרון
 
למעלה