חסרת עצות...

חסרת עצות...

אני נשואה. כבר הרבה זמן (עוד לפני הנישואין) העסיק אותי עניין שהיה כבר נדמה לי שמצאתי דרך להתמודד איתו אבל לאחרונה הוא פרץ שוב. לבעלי יש חבר שהוא קרוב, בקיצור הוא מחוג ה"חבר'ה" שלנו. תמיד היינו מיודדים. לאורך התקופה האחרונה, שמנשכת לה די זמן האמת, התחלתי יותר ויותר למצוא אותו מושך מעבר לידידות... בהתחלה שכנעתי את עצמי שמדובר בתופעה חולפת ואולי הלחץ שלפני החתונה ככה יש איזה חיפוש אחר חוויה חדשה או משהו כזה והוא "אובייקט" שנמצא מתאים. ככל שעבר זמן והדבר לא עבר אלא רק התחזק, הבנתי שיש פה בעיה. עלי לציין שקשר ביני לבין זוגי נפלא, ממש כך. אנחנו אוהבים. הוא אהבת חיי ולכן בשום צורה אין קשר בין רגשותיי לבעלי לבין הרגשות לאותו החבר. ולכן איני מבינה בעצם "מאיפה זה נפל עליי"?! כל התמודדות בצורה של התרחקות וצמצום קשר לא עזר לי. כל העבודה שלי עם עצמי על רגשותיי לא עזרה. אני די בפלונטר שכזה כי אני לא יכולה למנוע מפגשים משותפים איתו כי הוא חבר שלנו, מצד שני - כל מפגש כזה מצית מחדש את כל הרגשות. הוא עצמו וכמובן גם בעלי - שניהם לא יודעים דבר על כך ואני גם לא אגלה. אני בחיים לא אבגוד או אפילו ארמוז על משהו! ועם זאת, זה לא עובר לי ואני חסרת אונים לגמרי. יש לכם עצות?

wolfbrother27

New member
מבחן...

את עומדת כרגע במבחן, ועלייך למצא את הדרך להתמודד עם המצב בו את נמצאת. את מחפשת מישהו שיתן לך עיצה אבל התשובה נמצאת איתך, ואת היחידה שיכולה בסופו של דבר לעשות משהו בנוגע למצב. עלייך להיות חזקה, וחשוב יותר עלייך להיות אמיתית עם עצמך.

כן, אני יודעת

כבר תקופה ארוכה אני ב"מבחן" הזה. וכמה שאני חזקה ונחושה בדעתי, אני מרגישה שכוחותיי אוזלים...

שאנל 25

New member
תנסי...

לחשוב מה הדברים הכי מעצבנים/מגעילים /מכוערים בבן אדם הזה (בטוח יש כאלה...)וכל הזמן שתחשבי עליו תחשבי גם עליהם.אני מקווה שעם הזמן ירד לך ממנו

האמת - ניסיתי

אני מכירה היטב בכל חסרונותיו, אבל זה פשוט לא עוזר. אני נמשכת יותר ליתרונותיו..וכל מה שיפה ומיוחד בו.

שלוק29

New member
העיצה הכי טובה היא... לבגוד!!!

כן בדיוק מה שאת רואה לבבבגוד. . . לממש את הרגע, לחיות את הפנטזיה, להנות מחלום פורח. ואז לפקוח את העניים ולראות באיזה זוהמה התפלשת, לאיזה סיחרור דיבילי הכנסת את עצמך, מה הפסדת? ובעד מה?. . . . . אהה ויש עוד דרך להתאפס ומהר! (סליחה על הבוטות, אבל לפעמים רק בעיטה בתחת מעוררת מחלום!)

wolfbrother27

New member
האמת

האמת היא שמתוך נסיון אני עומד להגיד לך,את לא רוצה לבגוד משום שזה יהרוס אותך מבפנים ויקח לך המו זמן לסדר את האיזון הפנימי שלך, שלא נדבר על זה שכל מה שיש לך עכשיו יתמוטט ויקרוס. אל תתני לדשא של השכן לסנוור אותך. תעריכי את מה שיש לך ותחיי עם זה.

החבר

חובה לדבר על זה עם בעלך ולהסביר לו אם הוא אוהב אותך הוא יבין אותך

ככה

לא נראה לי שזה יהיה דבר טוב. הוא מאוד ייפגע מעצם הרעיון ולא יסלח. חוץ מזה (בינינו) הוא יודע שאני מחבבת את ההוא, אבל בגדר "ידידות". אני לא רוצה לסכן את הזוגיות. כל העניין הזה מאוד מתיש, כל יום לחשוב על זה, יסורי מצפון. לראות את ההוא קרוב לידי ועם זאת כ"כ רחוק. להימשך בלי לרצות לממש (יודעת שזה נשמע כמו סתירה..) בקיצור - סיפור...

../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

למעלה