חסרת נסיון

חסרת נסיון

יש לי כשרון טבעי ללא תעודות
מתאימה למגזר הדתי חרדי ולילדים
מחפשת הזדמנות
 
לחסרת ניסיון שלום..וברוכה הבאה לפורום


לגבי הודעתך, אתייחס כללית מכיחוון שלא הגדרת בדיוק מה את מחפשת ובאיזה תחום. את כמובן יכולה למקד את הושעתך/שאלתך לגבי מקצוע ספציפי, פרסום?יחסי ציבור ? ואני מניח שיהיה לי ולמשיבים לך קל יותר לענות.
אני אישית מתרשם לא פחות מאישיותו של האדם (הכוונה כמובן ל2 המינים) , מאשר מהתעודות שברשותו, מבלי לזלזל או להפחית מחשיבות התעודה או מקום הלימודים.
לגופו של עניין, בהנחה ואת מבקשת להשתלב במקצועות הפרסום או יחסי הציבור,הייתי מאוד ממליץ לעשות חיפוש בפורום על שאלות שעלו בנושא, הסבר על מיגוון ההתמחויות בענף הפרסום לדוגמא: תקציבאות, קופירייטינג,פלננינג ועוד, או ביחסי ציבור.
אם תרצי "לגשש" האם יש לך כשרון לכתיבה שיווקית פרסומית (קופירייטינג), תוכלי לבקש לעשות "קופיטסט" מבחן לקופירייטרים, במשרדי פרסום ,( אם תהיי מעונינת תוכלי להכנס לאתר שלי , להוריד את הקופיטסט למלא ולשלוח אלי למשוב ללא תשלום כמובן).
אגב, העיקרון דומה גם למיגזר הדתי חרדי, מבחינת מקצועות הפרסום ויחס"צ, כמובן עם הרגישות וההתאמה המובנת הנידרשת לקהל היעד.
יש לא מעט משרדי פרסום ויחס"צ גם במיגזר הדתי-חרדי וניתן בהחלט לנסות להשתלב באחד מהם.
את מוזמנת להעלות שאלות ספיצפיות יותר אם תרצי, וכמובן אשמח להערות ותגובות של חברי/ות הפורום.
 
למעלה