חסרת מזל באהבה

חסרת מזל באהבה

אני בת 26, אני מרגישה שאני הבן אדם הכי חסר מזל באהבה. לפני שנתיים וחצי אני וחבר שלי (היינו ביחד כשנתיים) נפרדנו..
מאז, מרגיש לי כאילו היקום פועל נגדי...
אני נראית סבבה ( אנשים מבחוץ אמרו לי), אני בחורה חמודה אבל משום מה פשוט לא הולך לי...
אני יוצאת המון ( פאבים, מסיבות ) אני מחפשת באינטרנט ומשום מה זה פשוט לא מצליח לי.
עליי להודות שאני גרה בתל אביב ואני יודעת שהיא לא ידועה כעיר ה"זוגיות הרצינית" אבל אני לא מבינה למה זה כל כך קשה..
אני רואה את החברות שלי, שתמיד קורים להם דברים, ואני מרגישה שלי לא קורה כלום.
חברים לפעמים אומרים שזו פשוט "תקופה", אבל אני מעדיפה שזו תקופה ארוכה מדי.
חייבת לציין שאני עדיין בוררת, כלומר לא מוכנה לצאת עם כל אחד, אבל אני ממש לא בעלת דרישות גבוהות ומבחינתי בחור שיהיה חכם, יראה סבבה ויהיה נחמד זה די התנאים.
היום הרגשתתי ממש מיואשת והחלטתי שיותר אני פשוט לא מתאמצת בשביל זה..
אולי אהבה זה לא בשביל כל אחד... :(
אבל אני ממש לא מצליחה להבין למה לא קורים לי דברים, למה אני פשוט לא מכירה מישהו נחמד שנמצא חן אחד בעיני השני ושזה יסתדר. בלי כל הדרמות.
אני מרגישה שעד עכשיו ניסיתי כל כך חזק וזה פשוט לא הלך...

Megie

New member
היי

הרבה יזדהו איתך בשאלה דומה.
ואני יכולה להגיד לך- שהדבר האחרון שאת צריכה לחשוב עליו הוא מה לא בסדר אצלך.
לכל אחד קצב אחר ודרישות שונות מעצמו ומי זה שהוא רוצה למצוא לעצמו.
זה שלחברות שלך הולך אחרת, לא קשור בשום צורה אליך ולהצלחה שלך עם קשרים.

אל תתני לעצמך סיבות לדאוג, צאי ותהני מבלי לחפש ולדאוג.
זה יבוא ברגע לא צפוי עם האדם הנכון.

תנסי לחשוב מה בד"כ הסיבה בגללה אין הצלחה מול הבחורים שאת מכירה-ולפי זה ללמוד ולהתנהל אולי אחרת- כל עוד זה משהו שתלוי בך.

בכל מקרה, אל תתפשרי על הבחור שאת מחפשת, זה לא יוביל למקומות אליהם תרצי להגיע.

בהצלחה

כמו שאני מציע תמיד

השתתפי במסגרות שמעניינות אותך, שם צרי קשרים עם אנשים שתחבבי ותאהבי, צרי אתם עניין והתקרבי אליהם בהדרגה והיי טובה, עדינה ונחמדה אליהם באופן אמתי.

ivgy1980

New member
אל תהיי בלחץ - כל דבר בעיתו - תשחררי

במרבית המקרים, 20% מהמאמץ מביאים 80% מהתוצאות.

אף אחד הוא לא באמת חסר מזל

חלקנו נוהגים באופן קבוע בדרך שמרחיקה אותנו ממה שכאילו אנחנו רוצים.
לפעמים זה כי אנחנו לא באמת רוצים.
בדרך כלל, משום שאנחנו פועלים בתוך תבניות שהוטבעו בנו ומפעילות בנו אוטומטים ששוב ושוב מחזירים אותנו לנקודת ההתחלה.
זה משהו שניתן לשינוי באימון עצמי או באימון על ידי מאמן.
לגבי ה"ניסיתי כל כך חזק", כשאת מנסה חזק מידי את מקרינה נואשות ונואשות לא מקרבת אלייך.
נועז

תולעת22

New member
היי

יש אנשים שגם אהבה לא הייתה להם והם בגיל שלך...
לי אישית היה חבר אבל אף פעם לא הרגשתי התאהבות....אולי אהבתי אותו אבל לא מספיק כנראה
אל תחפשי בכח, תנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים שאת אוהבת ומעניינים אותך. אני יודעת שזה קשה ולפעמים יש את הצורך העז הזה
אבל כשזה יבוא זה יבוא...

אני גם באותה סיטואציה כמוך, אין לך מה להרגיש לבד עם העניין הזה
חג שמח!

היי לאנה סקיי..

אם זה מנחם באיזה אופן , אני ועוד רבים מזדהים איתך... כולנו מרגישים שכאילו אהבה זה לא נועד לנו, אלא רק לאותם ברי מזל.

אבל למעטים זה בא באמת בקלות, ולפעמים זה סתם עניין של זמן, עד כמה שזה מעצבן.

את נשמעת בחורה נחמדה ומוצלחת, אין לכאורה סיבה שבגללה לא תמצאי את האחד, ולא, את לא צריכה להתפשר על מה שחשוב לך...

אני בספק אם היקום פועל נגדך..

איך הכרת את האקס שלך?

למעלה