חסרת מזל באהבה
אני בת 26, אני מרגישה שאני הבן אדם הכי חסר מזל באהבה. לפני שנתיים וחצי אני וחבר שלי (היינו ביחד כשנתיים) נפרדנו..
מאז, מרגיש לי כאילו היקום פועל נגדי...
אני נראית סבבה ( אנשים מבחוץ אמרו לי), אני בחורה חמודה אבל משום מה פשוט לא הולך לי...
אני יוצאת המון ( פאבים, מסיבות ) אני מחפשת באינטרנט ומשום מה זה פשוט לא מצליח לי.
עליי להודות שאני גרה בתל אביב ואני יודעת שהיא לא ידועה כעיר ה"זוגיות הרצינית" אבל אני לא מבינה למה זה כל כך קשה..
אני רואה את החברות שלי, שתמיד קורים להם דברים, ואני מרגישה שלי לא קורה כלום.
חברים לפעמים אומרים שזו פשוט "תקופה", אבל אני מעדיפה שזו תקופה ארוכה מדי.
חייבת לציין שאני עדיין בוררת, כלומר לא מוכנה לצאת עם כל אחד, אבל אני ממש לא בעלת דרישות גבוהות ומבחינתי בחור שיהיה חכם, יראה סבבה ויהיה נחמד זה די התנאים.
היום הרגשתתי ממש מיואשת והחלטתי שיותר אני פשוט לא מתאמצת בשביל זה..
אולי אהבה זה לא בשביל כל אחד...
אבל אני ממש לא מצליחה להבין למה לא קורים לי דברים, למה אני פשוט לא מכירה מישהו נחמד שנמצא חן אחד בעיני השני ושזה יסתדר. בלי כל הדרמות.
אני מרגישה שעד עכשיו ניסיתי כל כך חזק וזה פשוט לא הלך...
אני בת 26, אני מרגישה שאני הבן אדם הכי חסר מזל באהבה. לפני שנתיים וחצי אני וחבר שלי (היינו ביחד כשנתיים) נפרדנו..
מאז, מרגיש לי כאילו היקום פועל נגדי...
אני נראית סבבה ( אנשים מבחוץ אמרו לי), אני בחורה חמודה אבל משום מה פשוט לא הולך לי...
אני יוצאת המון ( פאבים, מסיבות ) אני מחפשת באינטרנט ומשום מה זה פשוט לא מצליח לי.
עליי להודות שאני גרה בתל אביב ואני יודעת שהיא לא ידועה כעיר ה"זוגיות הרצינית" אבל אני לא מבינה למה זה כל כך קשה..
אני רואה את החברות שלי, שתמיד קורים להם דברים, ואני מרגישה שלי לא קורה כלום.
חברים לפעמים אומרים שזו פשוט "תקופה", אבל אני מעדיפה שזו תקופה ארוכה מדי.
חייבת לציין שאני עדיין בוררת, כלומר לא מוכנה לצאת עם כל אחד, אבל אני ממש לא בעלת דרישות גבוהות ומבחינתי בחור שיהיה חכם, יראה סבבה ויהיה נחמד זה די התנאים.
היום הרגשתתי ממש מיואשת והחלטתי שיותר אני פשוט לא מתאמצת בשביל זה..
אולי אהבה זה לא בשביל כל אחד...
אבל אני ממש לא מצליחה להבין למה לא קורים לי דברים, למה אני פשוט לא מכירה מישהו נחמד שנמצא חן אחד בעיני השני ושזה יסתדר. בלי כל הדרמות.
אני מרגישה שעד עכשיו ניסיתי כל כך חזק וזה פשוט לא הלך...