חסרת היגיון

Just לובלו

New member
חסרת היגיון

מרגישה כמו מהלכת על שברי קרח קרים, יחפה וחשופה לסדקים. קוראת ומספרת לעצמי סיפורים, הדמויות רוקמות לעצמן עור וגידים, משתוללות יחדיו כמו במשחק ילדים. איתך המילה "היגיון" היא חסרת כל היגיון, לא קיימת. תמיד חשופה לא רק במערומיי, ואולי בעיקר בהם. עירום פנימי, חשוף ושביר, כ"כ שביר. מהשניה הראשונה שהכרנו, ידעת לקרוא אותי. ידעת מה צריכה והחלטת שלא תוכל לתת את כל כולך, עשית לי טובה גדולה. שנינו יודעים. ועדיין, לא יכולה שלא לחשוב - "מה היה קורה אם". בחורה כ"כ הגיונית, מתנהגת בחוסר היגיון מוחלט. אתה משתק את גופי בעונג הזה. הנפש מתמסרת גם. ואיתך אני "רעה" במובנים רבים. וכמה עצוב לי לחשוב, שלא מוצאת את התחושות האלה במקום אחר. תמיד זה קשור בך. ורסיסי הקרח נשברו, דוקרים ופוצעים את כפות רגליי, הדם שניתז הוא דם התשוקה שלי אלייך. דם שתמיד חוזר למסלולו - שלם יותר, עד השיברון הבא. זה חסר היגיון. וזו, בעלת הלו"ז הקבוע, מוצאת את עצמה חולמת בהקיץ, על תחושות שפעם הגוף הכיר וידע. על תחושות שהגוף מתגעגע אליהם, ויודע - שאם יחווה אותן בשנית, הכל ישתנה. חסרת היגיון, אבל כ"כ אוהבת אותך.

לובלו הכתיבה שלך מדהימה

התחושות והעוצמות שאת מעבירה לקוראים חזקות מאוד. מקווה שהכל יסתדר בשבילך על הצד הטוב ביותר.

ולמרות הכל...

זה מה שכייף בחוסר ההגיון תיארת מקסים

deerman

New member
לך...../images/Emo201.gif

שיר שלי..מקדיש לך ומפאת ההקשר... במרווח טיפות הגשם לא נרטבת אדמה במרווח טיפות הגשם קחי אוויר לנשימה.{פבלו} מנגב לך את הדמעות נושק על מצחך קלות מביט בעינייך הגדולות הדומעות ומחבקך ומאמץ אותך לחזי. ואת מדהימה עטופה בכותונת קטיפה המכסה גוף המלא אהבה ותשוקה אל תעצבי אחות אהובה. מלאי חייך באהבה הניחי לעבר כי מעבר לפינה מחכה לך עלם יפה תואר הכמה לאהבתך ותשוקתך המופלאה שנשמתך שבה נתברכת..יקירה מוכנה להגשים עצמה. דמעות אכזבה יפנו מקום לדמעות הנאה,אושר וקירבה חום,אור,ותשוקה שלנשמתך המופלאה את חייבת ובמלוא העוצמה. הבוקר יפציע עם אורה של החמה וימלא את נשמתך שחווה אכזבה בצבעים עדינים,ירוקים ורעננים שיתנו את הרקע למחר ורוד נטול אכזבה ומלא בתקווה וסיכוי לאהבה חדשה.

חסר הגיון

זה בשבילך. דברי עכשיו ילדה אני שומע, כל העולם מקשיב למלמולך. דברי, מלאך שלי, אני יודע שלא תמיד יקשיבו לקולך. דברו שפתיים יחפות, דברו עיניים, כל עוד חלב נוטף מחיוכך. חבקי את כל פחדי בשתי ידייך, חבקי דובים גדולים מתוך שנתך. עולם חדש וטוב אני אתן לך. כבר במבט כחול את מגלה, כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח קורץ צהוב צהוב מתוך האפילה. תהיי קטנה מאומה לא יפגע בך. סיכת פרפר קשורה בשערך. תהיי קטנה מאומה לא יברח לך. אני אהיה גדול גם בשבילך. דברו שפתיים יחפות דברו עיניים... מילים: יהונתן גפן לחן: קורין אלאל

nasooyy

New member
כשאנחנו "מבשלים" את חיינו -

חוסר ההיגיון הוא לפעמים מה ששורף לנו את "התבשיל"... ולפעמים הוא מהווה את האניס, הזעפרן או הבזיליקום שמוסיפים טעם "לתבשיל"... כתבת יפה!!!
(-;

למעלה