חסרת אונים

• פותח הנושא khx
  • פורסם בתאריך

khx

New member
חסרת אונים

אני חסרת אונים צריכה לעשות שינוי להחליף עבודה ומתלבטת האם העיתוי נכון לי תאריך לידה 29.06.1951 שעה 11 בבוקר לא מצליחה להחליט ומובן שבגילי גם קשה למצוא עבודה חדשה אבל מרגישה שאני חייבת לעשות שינוי האם האם זה נכון לי עכשיו מחכה מאד לתשובה ק

or311

New member
לא פלא

ברור שאת מרגישה כך, אך רק את תחליטי על העיתוי, ומה את רוצה לעשות עם חייך, או שהשינוי יגיע בכל-מקרה. (לאסטרולוגים- אוראנוס בית 6 והתהליך יימשך בעתיד עם נפטון שיגרום להתפוגגות בלאו-הכי, ויש עוד סימנים כמובן, למישהו יש דעה-שונה ?)

למה ברור? נא הסבירי...

אורנוס בבית 6 יכול להמצא שם מספר שנים,האם כל השנים האלו מרגישים תקועים?

or311

New member
נכון ,נמצא מס שנים אבל

מתוך הכרות אישית ,יש תהליך של אי-רגיעה ושקט או חוסר שביעות רצון ,אשר גם אם האדם בכח ממשיך להשאר ולהחזיק במקום-העבודה ,הרי הוא משדר את מצוקתו והשינוי בלאו-הכי יגיע, ולאחריו ישנה רגיעה-ריחוף ולרוב פניה לתחומים יותר מסטיים, או נתינתיים,או רוחניים כאשר נפטון נכנס לבית 6

khx

New member
אם יש תקווה?

האם יש תקווה לשינוי? האם העיתוי הנוכחי הוא נכון ?

khx

New member
תקועה

מרגישה תקועה כבר כמה שנים משהו עוצר בי ולא מצליחה לעשות שינוי אולי לא הייתי מוכנה ועכשיו שאני מאד מוכנה כל מי שאני מציעה את עצמי דוחה אותי האם יש סיבה?

ואני אומר - פעלי בפנים, ולכי על שינוי

אם את מרגישה שאת חייבת שינוי, למה לשאול אם זה נכון לך? זה בדיוק מה שמסרס שינוי: הצורך לשאול שוב ושוב כדי להיות בטוחה, עד שהפחדים מכריעים אותך. אז המלים 'נכון לי' אינן רלוונטיות אחרי שאת אומרת שאת מרגישה שאת צריכה לעשות זאת.. לא חושב שמישהו יוכל לומר לך חד משמעית אם זה נכון לך או לא, חוץ מאשר את עצמך. בהצלחה!

khx

New member
שינוי

תודה לך יאיר כונתי היא שאני כל כך רוצה ומוכנה לשינוי הדחיה לא באה ממני אלא כשאני מנסה למצוא מקום עבודה דוחים אותי התכוונתי האם יש משהו במן זה בעיתוי הנוכחי שעוצר שמפריע במצב הכוכבים שמונע ממני לעשות את השינוי

nizanm

New member
תבדקי בינך לבין עצמך,

מה את עושה שגורם לעיכוב? מה ש אחרים עושים זה אקסהרנטי. מה את יכולה לעשות כדי פשוט ולעניין : להכריע את הכף!!!

למעלה