חסרי חיים

avivs

New member
חסרי חיים

אני לא מעריץ של בריטני ביכלל. אני מעריץ של אלאניס מוריסט (ואני רוצה ליראות שמישהו יוציא מילה מהפה על הזמרת המושלמת והמצליחה הזו!) אני סם אוהב להסתובב בין הפורומים אבל מה שאני רואה פה זה בושה! כל כך הרבה אפסים באים ומציקים, מביסה אחת קינאה. המעריצים המגעילים של בלינק 182 כל כך מקנאים שהלהקה שלהם מוכרת רבע מבריטני שהם רק יורדים עליה. בוקר טוב! בלינק הם להקה ילדותית עם קליפים ילדותיים ולידם בריטני היא אדם בוגר ורציני מאוד. אז אולי בפעם הבאה שתנסו להוציא את הכעס שלכם תחפשו דרך יותר אפקטיבית.

tom 1 8 2

New member
מעריצים מגעילים?????????

עוד אחד שעושה הכללות זה מישהי באה לפה ואמרה משו על בריטני לא אומר שכל המעריצים של בלינק ככה. חוץ מזה מאיפה אתה יודע שבלינק להקה ילדותית, אתה יודע מה הם עושים מחוץ לקליפים ולהופעות שלהם, אתה לא פגשת אותם ואתה לא יודע איך הם מתנהגים בבית שלהם ואם הם רציניים או לא. זה שבלינק בחרו לעשות קליפים מצחיקים לא אומר כלום על כמה שהם רציניים, אז אם אתה לא מכיר אותם אל תגיד כלום. ובפעם המאה אף אחד לא מקנא בבריטני כי אין במה לקנא, לא בנו לפה להוציא את הכעס, אני אומרת מה שאני חושבת ואני כבר לא מקללת, אז עוד פעם לא לעשות הכללות.....

למעלה