חסרים לי פרטי מידע

dotans

New member
חסרים לי פרטי מידע

אני מנוי היום בחברת כבלים ומשלם על חבילת הבסיס כ 200 ש"ח בחודש. בסך הכל, אני צופה רק בערוצים 1,2,10 וקצת בערוץ 5. האם אפשר לחסוך את התשלום המרגיז הזה ע"י התקנת צלחת פרטית? כמה המערכת הכי פושטית וזולה צריכה לעלות? האם יש איזשהו תשלום חודשי? האם אפשרל לקנות חלקים ולהתקין לבד על הגג(בניין קומות)? רק אוסיף שאין לי עניין בצפייה בערוצים מחו"ל או מרחוק.

geostant

New member
את כל הערוצים הנ"ל אפשר לקלוט חינם

פרט לערוץ 5 (ספורט) שאותו אין אפשרות.

dotans

New member
תודה על התשובות

האם ניתן לקלוט עם ממיר אחד וצלחת קבועה(מינימום מחיר לדעתי) את שלושת הלווינים כדי לראות גם 1,2 וגם את 10? ומה סדר הגודל של מחיר הציוד?(מאות שקלים?אלפי שקלים?עשרות אלפי?)

geostant

New member
הסבר...

בלווין עמוס (צלחת 1 בלבד) אתה יכול לקלוט חינם את הערוצים הבאים: ערוץ 2 ערוץ 10 ערוץ METV (המזרח התיכון) על מנת לקלוט את ערוץ 1, יש 3 אפשרויות: 1) להוסיף אנטנת UHF ולשלב אותה עם הלווין (יחסית מומלץ) 2) להתקין עוד צלחת ללווין LMI-1 עם עוד מקלט אנלוגי ולקבל עוד 2 ערוצים (ערוץ 1 וערוץ 33) 3) לחכות ליוני שלפי התחזית יצטרפו לעמוס ערוץ 1 וערוץ 33 (באנלוגי
)

dotans

New member
אני חושב שהבנתי אבל....

האם ביוני יהיה אפשר לצפות בכל הערוצים הנ"ל באמצעות צלחת אחת וממיר אחד או שגם כאן יש הבדלים???(אנלוגי ודיגיטלי אולי???) איזה עוד ציוד יש לרכוש חוץ מצלחת קליטה וממיר??? האם אפשר להשיג ציוד משומש??או ציוד שיעלה פחות מ 500 ש"ח???

geostant

New member
פחות מ-500 שקל... אין סיכוי...

אולי יד חמישית
יש הבדל בין דיגיטלי לאנלוגי, זה שני ממירים נפרדים. אבל צלחת אחת. הדבר הכי חשוב, אתה צריך משהו שיתקין לך את כל העסק הזה.

הלווין

New member
יש גם מקלט אנלוג עם דיגיטל.

בקשר לערוץ הטלויזיה מישראל ערוץ 1 למה עכשיו הם לא יכולים לעבור לעמוס 1?נראה לי כי הם לא מתכוונים .גם אם ישדר עמוס 2 ספק אם ניקלוט את זה בלווין זה.

הלווין

New member
מישהו אמר לי שחברת ספייסקום

נקלעה לקצת בעיות כספיות וכנראה שהלויין לא ישוגר בזמן שנקבע.

dotans

New member
המון תודה

באמת לא נראה לי כדאי לסמוך על שיגור שאמור להתבצע בקיץ שאחריו אולי יעברו ואולי לא יעברו ערוצים מסוימים.... לפי מה שהבנתי מתשובותיכם.....(סיכום)....יש צורך בשתי צלחות(או צלחת מסתובבת??) בשני ממירים(אנלוגי ודיגיטלי) וכל זאת רק בשביל לצפות בערוצים 2,10,1,33. נשמע הרבה ציוד ובטח גם בהרבה כסף למרות שלא קיבלתי איזושהי הערכה על מחיר ציוד. בקשר למי שירכיב, אני חי עם עצמי כבר 27 שנה ודי בטוח שאוכל להסתדר עם זה לבד. תודה על התגובות והמידע(בינתיים) דותן

הלווין

New member
אל תדאג בזמני הפנוי אני בעצמי

אפנה לחברה כדי להפוך את הדיסינפורמציה למידע רשמי.

למעלה