חסן הנשיא

lyla12

New member
חסן הנשיא

|האם זה לא השחקן שמנחה את "נער החידות ממומבאי"? קלואי בעונה 3 כמדומני יצאה לעזור לג'ק בשטח, ונקלעו לאש צולבת, ג'ק נתן לה רובה והיא הורידה כמה אוייבים ביריות, לא? רבים וטובים מדנה וולש נחשפו לבסוף כחפרפרות,והגדולה ביותר היתה בעונה הראשונה. 24 בנויה כך שכל הסובבים את ג'ק לבסוף מתים.[כמעט כולם]. מישהו זוכר את הפרק הראשון? ככה זה בכל עונה,העיתונאית הבלונדה שניהלה רומן עם הנשיא, וזה שהדפק על דלתו של ג'ק רגע לפני טיסתו לאל אי ונורה ע"י צלף?

24 הפכה מזמן לטלנובלת אקשן..

נוצר מצב שמה שלא יהיה תמיד יכולה להיות עוד עונה כי אם תמיד כולם מתים וג`ק תמיד חי והטרור לעולם לא מפסיק ..... אתם מבינים לבד לאן זה יכול עוד להימשך. השמים הם הגבול!

דנה1982

New member
תשובות, הערות, תיקונים וכו'

כן, זה השחקן שמשחק את המנחה ב"נער החידות". קלואי יצאה עם ג'ק לשטח, אני חושבת שזה קרה בעונה 4 או 5, מודה שאני לא זוכרת במדויק, אבל זה אכן קרה. היא לא הורידה "כמה אויבים" אלא אדם אחד. ירתה צרור באוטומט, נראתה קצת כמו הארי המזוהם. הבחורה הזאת מצחיקה לא משנה מה היא עושה. העיתונאית הבלונדה שניהלה רומן עם הנשיא בסוף לא הייתה חפרפרת. הפילו את זה עליה כדי לחפות על אחיו של חסן, פרהאד. הרבה חפרפרות התגלו בתוכנית, נכון, אבל דנה וולש היא ההפתעה השניה הכי גדולה (אחרי נינה כמובן). כל שאר החפרפרות היו קטנות יותר, התגלו קצת יותר מהר וגם לא באמת היו דמויות גדולות עד שהתגלו כחפרפרות. נינה ודנה הן 2 דמויות שקיבלו הרבה זמן מסך, סיפורים משלהן וכו', ולכן אצל שתיהן זה היה הלם לגלות שהן חפרפרות. אצל נינה זה גם קרה בפרק ה-23 של העונה, פה זה קרה קצת קודם לכן. לא כל הסובבים את ג'ק מתו - טוני (מסתבר) לא מת, קלואי, מוריס, אודרי ואבא שלה, רנה... טוב, חוץ מהם באמת כולם מתו, אבל זה הקסם של "24", אף אחד לא מוגן ולכן היו מי שחשבו שקלואי באמת עלולה למות בפרק של אתמול. בסדרה אחרת לא היינו חושבים שיש סיכוי שזה יקרה, אבל פה התרגלנו שבכל עונה הורגים דמות מרכזית אחת לפחות (ביל בעונה 7, מיילס בעונה 6, מישל/דייויד/אדגר בעונה 5 וכו' וכו' וכו'...)

lyla12

New member
מוות סביב ג'ק

אני יודעת שהעיתונאית לא היתה חפרפרת, גם הבנתי שבנו עליה תיק מלכתחילה,התכוונתי שבסדרה הכל קורה כ"כ מהר שלא זוכרים כבר מי היה בתחילתו. פעם קיפר סאתרלנד [ג'ק] אמר שכשהוא עולה על טיסה הנוסעים סביבו אומרים לו שהם מרגישים בטוחים לידו על המטוס, והוא התבדח שכנראה הם לא באמת רואים 24 כי כולם סביבו מתים.

idoPod

New member
חחחחחחחחחח אהבתי לחלוטין../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משעשע ביותר עניין הטיסה

Y. Welis

New member
אגב ג'ק, הבחור ההולנדי שהשתלט על המחבל

במטוס שעמד לנחות בדטרויט בדצמבר האחרון (ושלא הצליח לפוצץ את עצמו), התנהג ממש כמוהו, ואפילו נראה דומה... דבר טוב שהסידרה הזו יצרה.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif 8x13

עכשיו אני רק קורא חלק מההודעות שלך (יש כמה הודעות יפות שאהבתי שם למטה), אבל מישהו חשב שקלואי עלולה למות בפרק האחרון ? וואו.. לדעתי באף נקודה בפרק אפילו לשנייה לא עלה לי התרחיש הזה. בכלל, לא זוכר העונה אף רגע אחד שחששתי שקלואי בסכנת מוות.

Y. Welis

New member
סיכוי נמוך, כי יש תוכניות לסרט

אם באמת זו היתה סידרה עם אומץ, אז כן. בהחלט הגיע הזמן.

דנה1982

New member
גם אני לא חשבתי שהיא תמות

אבל קראתי תגובות של אנשים שכן וזה לא כזה מפתיע כשחושבים על זה, כי ב"24" זה לא נדיר שהורגים דמויות חשובות. מהרגע שהרגו את טרי בסוף עונה 1, הכל כבר היה מותר ולא היו גבולות. דמויות מאוד גדולות מתו כשאף אחד לא חשב שזה יקרה - דייויד, מישל, אדגר, ביל, לארי מוס. אפילו נינה מתה כשלא ציפיתי לזה. "24" יודעים להפתיע בקטעים האלה. יצילו את אותה הדמות 30 פעמים ויתנו לנו לחשוב שהיא מוגנת ואז לפתע משום מקום... אבל אני עדיין מקווה שלרגל העונה האחרונה לא יתנו לדמויות החשובות באמת למות. אם אית'ן קנין לא ישרוד, למשל, זה מאוד יבאס אותי. הוא, יחד עם קלואי, רנה, קול וכמובן הנשיאה. אלה דמויות שיחד עם ג'ק חייבות לשרוד את כל העונה... חייבות!!

למעלה