חובב ציון
Member
חסמו אותי....
אני נמצא בפייס מספר חודשים והגעתי לשם במטרה להכיר יוצרים בתחומי יצירה כמו פסיפס.
יש לי יותר מ 600 חברים בעיקר מרחבי העולם.
אין לי שום הכרות אישית אם אף אחד מהחברים, אני נהנה לראות את העבודות שהם מציגים, ואני מקווה
שהם נהנים לראות את מה שאני מציג.
המערכת מציגה לי כל הזמן חברים שאני אולי ארצה להכיר, והיא מספיק חכמה לזהות את תחום היצירה המשותף.
אבל מצד שני, כשאני פונה לאותם חברים בבקשות חברות, אני נחסם מידיי פעם, כי טוענים שאני מטרידן....וכי עלי לפנות רק למי שאני מכיר...
אז לא, אין סיכוי שאכיר את פרננדו מצילה, את סטאפן מגרמניה, או את מוחמד ממצרים.....
החסימה ארעה כבר פעמיים, והבנתי שאני אמור לשלוח אולי בקשה שתיים ביום, ואם לא עונים לי, אני מסיר את הבקשה.
השבוע חסמו אותי שוב. ושוב עם אזהרה שאני מטריד....
וגם, אני ממשיך לקבל בקשות לחברות.
איך פותרים את זה ? לא מצאתי שום מרכז שרות שאליו אפשר לפנות.
יש לי יותר מ 600 חברים בעיקר מרחבי העולם.
אין לי שום הכרות אישית אם אף אחד מהחברים, אני נהנה לראות את העבודות שהם מציגים, ואני מקווה
שהם נהנים לראות את מה שאני מציג.
המערכת מציגה לי כל הזמן חברים שאני אולי ארצה להכיר, והיא מספיק חכמה לזהות את תחום היצירה המשותף.
אבל מצד שני, כשאני פונה לאותם חברים בבקשות חברות, אני נחסם מידיי פעם, כי טוענים שאני מטרידן....וכי עלי לפנות רק למי שאני מכיר...
אז לא, אין סיכוי שאכיר את פרננדו מצילה, את סטאפן מגרמניה, או את מוחמד ממצרים.....
החסימה ארעה כבר פעמיים, והבנתי שאני אמור לשלוח אולי בקשה שתיים ביום, ואם לא עונים לי, אני מסיר את הבקשה.
השבוע חסמו אותי שוב. ושוב עם אזהרה שאני מטריד....
וגם, אני ממשיך לקבל בקשות לחברות.
איך פותרים את זה ? לא מצאתי שום מרכז שרות שאליו אפשר לפנות.