חסמה חסמה חסמה

• פותח הנושא elyi
  • פורסם בתאריך

elyi

New member
חסמה חסמה חסמה

שלוווום לכולם קודם כל רוני, אני מצטער שעוד לא התקשרתי בקשר לבקשה שלי להעתק של ההופעה חום יולי אוגוסט. אני עובד כל יום עד מאוחר ופשוט לא יצא. השבוע בטוח שאני אמצא זמן כי זה חשוב לי לאללה. דבר שני, אנשי חסמה ארצי. הדיסק כבר מודפס לא?? כבר עם הפליירים של המילים עליו, לא ??? אז אולי אפשר איכשהוא להשיג אותו לפני כולם??? אין לאף אחד רעיון/פרוטקציה/מנהיגות(ירון חסמבה) נווווווווווווווווו

יש לי רעיון! ../images/Emo68.gif

תמיד אפשר לפרוץ לבית של שלמה, לקשור את מיכל כבת ערובה, לאיים על שלמה שאם לא יביא לנו ת´דיסק, אנחנו מוציאים למיכל ריס ריס ולא נותנים לה להביע משאלה, לוקחים את הדיסק משלמה, מדביקים לו נשיקה (אם כבר אני שם...) ולרוץ ולהתחבא באפגניסטן עד ההודעה החדשה... או זה, או לחכות בסבלנות ליום חמישי...

תמיד אפשר ../images/Emo68.gif ../images/Emo80.gif

גם לתקוע לה גזר בעין, זה מה זה אפקטיבי... לתווך הקצר היא לא תראה כלום, לתווך הארוך זה ישפר לה ת´ראיה...

elyi

New member
עכשיו

אני רציני נוווו אני רוצה את התקליט עכשיו ! וזהו ! אין אף אחד שיכול לעשות איזה פרוטקציה? אפילו לא מנגב לך את הדמעות ?? אפילו לא את רוני ? אפילו לא את ?

מאיפה אני אקריץ את האלבום?????../images/Emo68.gif

הכי הרבה שאני יכולה לעשות, זה להביא את רשימת השירים... (יותר נכון, אני תלויה באיש נחמד מאוד, אבל שיהיה...) אבל, אם לא שמת לב, שמתי מילים לשני שירים שלא יצאו עדיין... צימאון ופצצת אטום. זה לא מספיק לך??

למעלה