חסימת קונים חדשים

muriel10

New member
חסימת קונים חדשים

שמתי לב שיש לי לא מעט בעיות עם קונים חדשים באי ביי- האם יש אפשרות להגדיר מספר פידבקים מינימאלי ? ניסיתי ב- site preference אך לא מצאתי. עזרתכם בבקשה

nimrodakar

New member
תשובה

זה כן ב site preference תחת Buyer requirements כנס ושם תמצא Buyers who may bid on several of my items and not pay for them ושם אתה יכול להגדיר מה שבא לך

../images/Emo207.gif הגדרת משלוחים

האם ניתן להגדיר מראש ועל פי תבנית קבועה לאיזה מדינות אני שולח ולאילו לא? תודה לעונים,

panayotiss

New member
בהחלט אפשר להחריג רשימה של מדינות

My eBay Account tab->Site Preferences Selling Preferences ->Shipping preferences->Show Exclude shipping locations from your listings->Edit . בחר Show all countries ותבחר במדינות החסומות בהצלחה.

תודה

השימוש בטמפלייט קבוע קצת בעייתי מאחר וגם הגדרות האיפיון של המוצר נשמרות ולא תמיד הן תואמות את סוגי המוצרים שאני מוכר. בצורה שהציע PANAYOTISS ההגדרה תשמר באופן קבוע. בכל מקרה תודה רבה לשניכם

ozitex

New member
השימוש בטמפלייט

מסתמך על ההגדרות שאתה מבצע על פי מה שהוסבר לך. כל נסיון לשנות גם טמפלייט וגם ליסטינג קיים מחייב כניסה והגדרה מחדש של ההגדרות הדרושות בכל מקרה.

muriel10

New member
תודה לכל המגיבים...אך התכוונתי למשהו אחר.....

כנראה שלא הייתי ברורה: אני מתכוונת לחסימה של קונים שיש להם פחות מ20-30 פידבקים. אני נתקלת כמעט ברמה היומיומית בחברי אי ביי עם פידבקים מעטים (עד 20) שעושים לי לא פחות מכאב ראש ועד כאלה שמשאירים לי פידבק שלילי ללא שום הצדקה.(כן, אני כל הזמן בודקת את עצמי, גם בעזרת החברים כאן בפורום) הגעתי למסקנה (לא מדעית כמובן) שמדובר בקונים חדשים,נמהרים אשר אינם מבינים את החשיבות של הפידבקים בקרב קהילת אי ביי. ניסיתי ליצור את החסימה כפי שהצעתם אך האופציה שם היא עד 5 פידבקים. האם ישנה דרך אחרת? אשמח לשמוע מכם מרים

למעלה