חסימת מתחזים!

Variety

New member
חסימת מתחזים!

אני עכשיו הולך לחסום כמה משתמשים שלדעתי הם מתחזים, אם נפלה טעות, בבקשה לשלוח לי מסר דרך המסרים של תפוז. מנהל הפורום, Variety-

TAleader

New member
כל הכבוד! ../images/Emo21.gif

סוף סוף... נכנסתי לפורום אחרי יום אחד שלא הייתי פה וממש חשכו עיני... פיבי האלייווואל במקום פיבי האליוואל ליווייתן במקום ליוויתן chev במקום chav והכי גרוע - TAlaeder במקום TAleader!!!!! והתינוקות שחושבים שהם מצחיקים מישהו פה, מצליחים לערער את החברות של אנשי הפורום!!!!! אנשים יפים, האם לא למדתם עד עכשיו שכל מי שחבר בפורום הינו איש נחמד היושב מאחורי המסך שלכם ואין לו שום סיבה בעולם לתקוף או להעליב אתכם? הרי כולנו פה חברים ומתנהגים כמו בני אדם אחד לשני, ואני מתפלא שכמה הודעות מעליבות הצליחו לזעזע את האמונה הזו מכם... בואו לא נאמין יותר לשטויות שכאלה...
היה הכי טוב אילו היו נמחקות ההודעות מהפורום בו ברגע שנכתבו... שבוע טוב וחלימה טובה לכ-ו-ל-ם!!!

wee man

New member
כמה דברים להגיד: ../images/Emo130.gif

דבר ראשון על המתחזים, יופי שחסמת אותו!! זה כולה איזה בנאדם חסר חיים שבא כדי להבריח אנשים מהפורום!! בקשר ל"יום של לימו" ולכל הדברים ל"לא קשורים לפורום" לפי דעתם של אנשים. דבר ראשון, למה כולם מתקיפים פה את כולם?? אם זה מפריע למישו שיש את זה הוא פשוט יכול לבוא ולבקש להפסיק עם זה, זה לא קשה במיוחד. חוץ מזה, לפי דעתי אין שום בעיה ב"יום של לימו" או ב"יום של צ´אב" שהמשיך אותה, אני חושב שלא צריך כל הזמן רק להשאר "צמודים לנושא", אפשר גם טיפה לשנות את הנושא ולכתוב כל מיני דברים שאתם רוצים לשתף את הפורום בו. בכל זאת, כמו שאמרתם פה זה דמוקרטיה אז אני חושב שהרוב ייקבע. עוד משו, התחלתם פה להגיד, זה לא הפורום שלך, אתה לא המנהל, לא רק גיא קובע פה מה יהיה ומה לא, זה לא הפורום של גיא אלא זה הפורום שלנו, גיא הוא אחד מה"שלנו" רק שבטחלס הוא קובע. אגב, ותק אכן זה לא מה שקובע פה. זהו, חושבים אחרת? תגיבו, אשמח לשמוע מה אתם חושבים. ינון

צודק!

ובתור אחת שהתחזו אליה וכתבו דברים כאלה בשמה, (וגם לי כתבו כאלה דברים), אני מסכימה איתך!

Chav

New member
אבל לא צריך להגזים

לדבר על נושא שבכלל לא קשור (היום של לימו\צ´אב\טל) לנושא. ואני לא יודע מה עבר עליי באותו רגע שהגבתי להודעה ואפילו סיפרתי מה קרה לי באותו יום.. יש פורומים אחרים לדברים האלה ואני מסכים איתך שזה לא יהרוג אף-אחד לסטות מהנושא אבל זה סתם דוחף נושאים יותר חשובים למטה.. ההודעות של קארין היו יותר חשובות מזה. וכל האנשים שבאים לכאן בשביל שיפרשו להם את החלומות לא רק שזה לא הפורום של זה גם אין שום סיבה שהם סתם יקפצו לכאן רק בשביל פעם אחת ויעזבו.. כאילו הם מנצלים, איך אנחנו אמורים לפרש חלום שהם לא בעצמם לא יודעים (וחלק מהחלומות בכלל לא הגיוניים). Chav - Sometimes its fun to act like you lost your mind. Sometimes you do that cause life are just fucked up

wee man

New member
נכון ../images/Emo130.gif

אבל לפתוח שרשור אחד ולהגיב עליו כל פעם לא יפגע באף אחד, בקשר לפרוש חלומות, באמת עדיף שהם ייפנו לפורום חלומות... ינון

למעלה