חסימת כבישים

Ducati999

New member
חסימת כבישים

קיבלתי את הדוא"ל הזה, לא יודע מה הוא שווה: יום רביעי ה- 22/6/05 הוכרז "כיום פקודה" לצורך חסימות כבישים ברחבי הארץ. החסימות תתבצענה החל מיום רביעי הקרוב ומידי כל יום שני ורביעי בשבוע משעה 16:30 למשך כשעה. לנוחיותכם להלן הכבישים/צירים האמורים להיות חסומים. צ. גולני צ. צמח צ. לב המפרץ צ. עכו מזרח צ. חיפה דרום מחלף זכרון מחלף גלילות מחלף רוקח מחלף קבוץ גלויות מחלף שפירים מחלף גבעת שמואל מחלף אלוף שדה מחלף גהה מחלף מורשה מחלף יבנה מחלף אשדוד צ. פלוגות צ. מסמיה צ. כניסה לבאר שבע צ. לטרון והכניסה לי-ם

nimiz

New member
צריך לפזר אותם בדיוק כמו שפיזרו את

המתפרעים במהומות אוקטובר...ללא מורא ללא משוא פנים.

lirandr

New member
../images/Emo6.gif

אחי נוסע להופעה של מגאדת', ואני יודע שאם צ.גולני יהיה חסום - יריות ישמעו במקום

raanansh

New member
הפתרון הוא לא לתת להם לחסום ,

על מנת להבטיח זאת ברגע של חסימה של הכביש , פשוט לתפוס אחד מהחוסמים לשבור לו את היד\רגל , זה יחייב אותם לפנות את הכביש על מנת שאמבולנס יוכל להגיע למקום , לא ?

tygger

New member
ראית פעם איך נוהגים בצ'ק פוסט?

חוץ מזה שהפיצוציות במקום שייכות ל... בא ונאמר שאני לא מאמין שאלה שינסו לחסום ישארו שם יותר מדי זמן בחתיכה אחת...

Shredingerscat

New member
להפך

הפיצוציות ישלמו למתנחבלים שיפגינו כל הזמן. מה עושה ישראלי בפקק?-מתעצבן מה בררת המחדל של ישראלי עצבני?-אוכל מי מרוויח?.....

Pumi

New member
תרגולי פינוי מתנחלים כבר מה 22/6

בצורה הזאת עד הפינוי המיועד כל המתנחלים יהיו בביתי החולים.

אורי 600

New member
עלה לי רעיון גאוני.

אולי את כל הצמיגים שהמתנחלים לא יספיקו לשרוף ניקח לברגי
? ככה בין סשן לסשן, כשאנו עוברים בשיקיין לפני הפיטס (איפה שהמרשל שלבוש במדים כחולים, מסמן stop&go penalty) - אם נחליק לעבר הקהל (הבחור שהחליק לפנינו ומחכה לגרר, בינתיים הוא צופה באופנועים) , יהיו את הצמיגים שיבלמו את המכה. ככה נעשה את ברגי
שלנו למושלם.

D the kid

New member
../images/Emo45.gif אם לא היה ברור,

התכוונתי שלא יצא לך מצחיק. לא שאתה טרול.

nimiz

New member
לכן אני אומר: צריך לפזר אותם כמו

שפיזרו את מתפרעי אוקטובר.. אין ביניהם שום הבדל, אילו מחבלים ערבים (כן,תושבי ישראל אבל מחבלים) שחסמו כבישים טעברו רכב רכב והיכו יהודים, והמתנגדים לפינוי או הימין הקיצוני, אילו גם מחבלים מסוכנים וצריך להתייחס אליהם ככאילו..

למעלה