חסימת חלב

חסימת חלב

שלום אני צריכה עזרה!! זו פעם חמישית !! במשך חודש שישי לי חסימת חלב - תמיד בשד ימין נוצרים גושים גדולים בחלק העליון של השד למשך כ- יממה עד שהקטנצ'יק מצליח לשחרר. מלווה בכאבים , גודש נוראי , ממש גולות בולטות וכואבות . אני ממשיכה להניק ואפילו לשאוב עד שנוצרים ממש סדקים קטנים וכואבים (ממש כמו בשבוע הראשון של ההנקה) ובסוף הוא מצליח לשחרר . האם זה נורמלי שיש חסימות בכאלה תדירות?? איך אוכל למנוע זאת. אגב יונתני בן 9 חודשים. עזרתכן.

1טלטלים

New member
צריך לנסות

לגלות מהו גורם לכך ולנסות להימנע מכך: 1.שינה על הבטן 2.לבישת בגדים/חזיה אדוקים מדי לגוף,חסימה מכנית. צורה בה את מציעה שד ומחזיקה אותו ביד במהלך הנקה. 3.מרווחים גדולים בין הנקה להנקה 4.ריקון בשד הספציפי,שוני בייצור. לעתים,תוספת לציטין (זוהי חומצת אמינו) יכולה לשפר את המצב ... ניתן לרכוש אותן בכל בית טבע. הייתי ממליצה לך לפנות גם ליועצת הנקה מוסמכת על מנת לראות אם יש דברים נוספים שיכולים לגרום לסטימות שלא ניתן לעלות עליהם רק מתיאור וירטואלי. נסיגם קומפרסים חמים לחים,חימום ועיסוי של ג'ולות (אם שאיבה מכאיבה לך אולי לנסות סחיטה ידנית ),גם לראות אם גביע שלמשאבה מתאים לגודל הפטמה (בגלל סדקים וחתכים שנוצרים?),מנוחה . תרגישי טוב בהקדם ותעדכני, יום טוב ושבוע טוב,

למעלה