חסימת חבר פורום

cusamano

New member
חסימת חבר פורום

חבר הפורום artbear נחסם לכניסה לפורום במידה ואתם רואים שהוא שינה שם מישתמש ועדיין כותב בפורום נא להודיע לי בשביל שאחסום גם את המישתמש החדש בתודה שי

nnnnnjtyuj

New member
אי אפשר לדעת שזה אותו אחד.

אם ישנה שם משתמש, אי אפשר לעת מי זה.

begone

New member
ועכשיו - חידה לוגית

האם המשתמש החדש Begone הוא אותו Arbear או שמא הוא באמת משתמש חדש? את התשובה כולנו נדע בקרוב. אגב, לחסום בן-אדם תמיד אפשר לנסות. בדיוק כמו המחסומים בשטחים. אבל אי אפשר לחסום אותו לנצח.

טל קר

New member
לדעתי כי חלה הסלמה בהתנהגותו.

הוא התחיל יפה מאוד על ידי ציון דעותיו ומאמציו. אח"כ הוא לאט לאט התחיל להתדרדר עם התיאורים שהוא נתן לגולשים אחרים. אתמול ראיתי שהוא קרא לאחד מהם "לך להזדיין יא אפס". זה לא בדיוק השפה שעומדת בתקנון הפורומים של תפוז. בכל אופן, הבעיה היא לא איתו אישית אלא עם כל מי שמדבר כך. לכן זה ממש לא משנה אם משה הוא ארטביר או לא. מה שמשנה זה שבפעם הבאה שמישהו יתדרדר לקללות הוא ידע שיהיו על כך סנקציות.

Weird Eyal 21

New member
ואני חשבתי

שאני מדבר "בשפת שוק" ושאני נורא בוטה.... סבבה טוב לדעת

begone

New member
בתור מסתכל מן הצד

קשה לי לומר שאני מסכים עם השפה הגסה של מר Artbear (שאינני מכחיש כי אני מכיר אותו). לעומת זאת, אני גם מסכים עם החסימה. היא היתה ראויה. הבעיה שלי, באופן אישי, היא התוכן (ולא הסגנון!) של אנשים כמו taro שאומר דברים שאינם אמת בסגנון עדין וב´נועם הליכות´. חבל שאין ביקורת אמיתית על התכנים בפורום, אלא רק על הסגנון. אם משפט כמו "מדינת ישראל היא רכבת מהירה אל המוות" הוא משפט שזוכה להכשר מצד חברי הפורום, אזי ייתכן שמר Artbear האלים פשוט התפלץ והשתגע מרוב כעס. אני לא מצדיק את הסגנון המגעיל שלו, אבל אני יכול להבין איך הוא פשוט איבד את שיקול הדעת מרוב זעם. בכל מקרה, אני בספק אם הוא ישוב. הוא הבין מה הולך בפורום הזה, והחליט שטוב לו לעשות דברים אחרים בחיים.

taro

New member
ומה טיבן של הכפשות?

הרי להכפיש אדם ולהוציא שמו כשקרן הינו דבר קל מאד, אבל הדבר הופך לבוטה כאשר מדובר בהכפשה גרידא, כלומר, כאשר אין כל התמודדות עם השקרים לכאורה, אלא רק המילה שקרן.

taro

New member
ואגב

הפורום אינו מחוייב ללאומנות פטריוטית; כפי שכבר נאמר, אין התוכן משנה. הנקודה היא לא התוכן, אלא הצורה.

begone

New member
לצערי לא מדובר באמת

לצערי הרב, תקנון הפורומים של תפוז מתייחס לתוכן ברצינות רבה מאוד. אם תקרא את התקנון, תבין שלתפוז יש סמכות לצנזר גם תכנים המנוסחים במתק-שפתיים ובשפה יפה. כך שקביעתך "אין התוכן משנה. הנקודה היא לא התוכן, אלא הצורה" איננה תואמת את המצב העובדתי בפורום שבו אתה כותב. הנקודה היא פשוטה: קל יותר לאתר ולמחוק תכנים ´לא מנומסים´. קשה הרבה יותר לאתר תכנים שהם שקריים מבחינה עובדתית. אבל עזוב - מר ארטבר סיפר לי הכל עליך, ואין לי על מה לשוחח איתך. אודה לך אם לא תפנה אלי בפורום זה, ואודה לך עוד יותר אם לא תגיב לאף הודעה שלי. אינני מעונין לשוחח איתך.

דווקא הפוך!

העובדות מדברות בעד עצמן. מי גורש ונודה (באן) ומי נשאר? אני מבין שניתן להתבטא בשפה גבוהה ולקפל בתוכה תכנים מסוכנים או שיקריים כטענת ארטבר. בוא נבדוק.. 1.ארטבר ירה לכל הכיוונים ללא הבחנה תוך שימוש בשפת רחוב. - התבקש להביא הוכחות/סימוכין לדבריו ולא השיב. - בכל הודעה שלו ניבל את פיו וטען לשקרים. (???) - מבלי להתייחס לקללות, הוא פגע במשתתפי הפורום בכל אחד ואחד שלא חשב כמוהו, אלו הן התכנים שהיה צריך להתייחס ולצנזר. 2.טארו לעולם מאז ומתמיד מציג הוכחות וסימוכין לכל טענה שלו תוך הקפדה על שפה נאה ונעימה. - הוא משיב בנימוס לכל אחד ואחד שפונה אליו תוך התעלמות מוחלטת מניבולי פה שהופנו אליו. - הוא מעולם לא ביטל מישהו שלא חשב כמוהו. אין בנאמר מעלה להכריח/לשכנע אותך לנהל דיון עם טארו, אלא סתם חומר למחשבה..

begone

New member
עקבתי אחרי הדיונים

ואני אכן שמתי לב שסגנון הדיבור של טארו היה תמיד נקי מניבולי-פה זולים, אך התוכן שלו היה פרובוקטיבי במקרה הטוב ושיקרי במקרה הרע. ראיתי את ארטבר תופס אותו על טעויות מספר גדול של פעמים. לגבי ´מי גורש´? ארטבר לא גורש, אלא נחסם זמנית על ידי מנהל הפורום. והוא כאמור מוזמן לבוא תחת שם אחר ולהמשיך לנהל דיונים סוערים בלי להשתמש בשפה נמוכה. ואני, באופן אישית, לא תומך בסגנונו של ארטבר הלז. אני רק סבור ששקרים גרועים מחוסר-נימוס. אני רק רוצה לציין את המונח "נאציונים" שבו משתמש טארו פעמים רבות מספור. המונח "נאציונים" איננו מנומס כלל וכלל. הוא גם איננו מעיד על "שפה נאה ונעימה". המונח ´נאציונים´ מעיד על כוונה לעורר פרובוקציה באמצעים זולים ונחותים. אז מר ´נעים מאוד´, אל תשכח שטארו גם כתב ש´מדינת ישראל היא רכבת מהירה אל המוות´ ושהציונות היא ´נאציונות´. אני חושב שהדברים הללו שווים מחיקה מיידית.

תגובה..

לגבי האמירה.. "מדינת ישראל היא רכבת מהירה אל המוות" אני מסכים איתו בהחלט, הבעיה היא (אם ישנה כזאת) הפרשנות שלה. מסתבר שכל אחד יכול לפרש זאת אחרת. כנ"ל לגבי "נאציונים"...

taro

New member
נו באמת

לפני זמן לא רב נערכה השוואה (בפעם השלישית זה מכבר) בין הציונות לנאציזם על גבי הפורום הזה. זו גם הייתה הפעם השלישית, בה לא הוכח שהציונות והנאציזם אינם אותה תנועה מודרניסטית, כאשר ההבדל ביניהן (בנוסף להבדלים הפרקטים והפוליטיים) הוא שהאחת הייתה גרמנית במלואה, והשניה יהודית. כל אדם מוזמן להפריך את ההשוואה, אני לא אתנגד. העובדה היא שכרגע הדבר לא עלה בידי אנשי הפורום השונים. לפיכך, אין בהגדרה "נאציונים" יותר מאשר חזרה על תיאוריה שעדיין לא הופרכה, הגם לא נעימה למשמע אוזניך. בקשר לרכבת וגו´ - נא לא לשכוח שמדובר בציטוט של אדם אחר, ונא לא לשכוח שזו שאלה של ניתוח עובדות בלבד, לא מעבר לכך. באותה מידה נתן להגיד ש"21 איש נהרגו ביממה האחרונה" היא פרובוקציה. זו לא פרובוקציה, אני מצטער מאד. נכון כי שתי האמירות הנ"ל הן מרגיזות, אולם הן עדיין שומרות על נקיון שפה, לא יורדות לרמה האישית, וודאי נצמדות לטיעון ולא מטיילות הרחק ממנו. בקשר לדבריך אודות השקרים - אודה לי אם תראה לי היכן הוא "תפס" אותי בשקר, שכן אני וכמוני גם יושבי הפורום האחרים (כמו נעים מאד), תמהים מאז שהוא הגיע, איזה שקרים פזרתי. עד אז, מדובר בהשמצה שאתה שותף לה. לקרוא למישהו שקרן ואז לברוח, לא הופך אותו לשקרן, אלא אותך למוציא דיבה. בכל מקרה, בקשת שלא אגיב אליך, אז לא אגיב אליך, אבל כל עוד תדאג להכפיש את שמי, אדאג לנקות אותו.

taro

New member
במחשבה שניה, דוגמא לא טובה

(דוגמאת ה-21 הרוגים). דוגמא נאותה יותר הינה "המצב הכלכלי בארץ גרוע" או "יש תאונות דרכים רבות". אין בכך פרובוקציה.

1337hAx0r

New member
ל artbear לשעבר

לא היית צריך לקלל את taro בכאלה מילים,כולם יודעים פה שהוא מניפולטור מפגר ודמגוג,בכך שקיללת אותו הוא בעצם ניצח,הוא בכוונה מעצבן אותך,הוא ידע שזה יקרה.................

taro

New member
אני מבין שכל מטרתך כאן היא לתקוף

אנשים? מוזר, חשבתי שמדובר בפורום על חילונים/דת, אבל אני רואה שהודועותיך נוטות להיות סתם בריונות רחוב. באמת חבל על כל החילונים כאן שבאמת יש להם דברי טעם ונכנסים בשביל להביע עמדות. חבל שהם מוטבעים במלל התוקפני והאלים שלכם, שיותר מכל דבר אחר רק עושה נזק לשמה של החילוניות. אגב, מי זה כולם? אתה והוא? ואגב, אין פה שאלה של נצחון. בקשתי ממנו שיחדל, הוא בחר שלא. אין פה שאלה של נצחון כזה או אחר, למרות שלא מפליא שאדם כמוך שנכנס רק כדי לעלוב יחשוב שמדובר פה בקרב תרנגולים.

למעלה