נו באמת
לפני זמן לא רב נערכה השוואה (בפעם השלישית זה מכבר) בין הציונות לנאציזם על גבי הפורום הזה. זו גם הייתה הפעם השלישית, בה לא הוכח שהציונות והנאציזם אינם אותה תנועה מודרניסטית, כאשר ההבדל ביניהן (בנוסף להבדלים הפרקטים והפוליטיים) הוא שהאחת הייתה גרמנית במלואה, והשניה יהודית. כל אדם מוזמן להפריך את ההשוואה, אני לא אתנגד. העובדה היא שכרגע הדבר לא עלה בידי אנשי הפורום השונים. לפיכך, אין בהגדרה "נאציונים" יותר מאשר חזרה על תיאוריה שעדיין לא הופרכה, הגם לא נעימה למשמע אוזניך. בקשר לרכבת וגו´ - נא לא לשכוח שמדובר בציטוט של אדם אחר, ונא לא לשכוח שזו שאלה של ניתוח עובדות בלבד, לא מעבר לכך. באותה מידה נתן להגיד ש"21 איש נהרגו ביממה האחרונה" היא פרובוקציה. זו לא פרובוקציה, אני מצטער מאד. נכון כי שתי האמירות הנ"ל הן מרגיזות, אולם הן עדיין שומרות על נקיון שפה, לא יורדות לרמה האישית, וודאי נצמדות לטיעון ולא מטיילות הרחק ממנו. בקשר לדבריך אודות השקרים - אודה לי אם תראה לי היכן הוא "תפס" אותי בשקר, שכן אני וכמוני גם יושבי הפורום האחרים (כמו נעים מאד), תמהים מאז שהוא הגיע, איזה שקרים פזרתי. עד אז, מדובר בהשמצה שאתה שותף לה. לקרוא למישהו שקרן ואז לברוח, לא הופך אותו לשקרן, אלא אותך למוציא דיבה. בכל מקרה, בקשת שלא אגיב אליך, אז לא אגיב אליך, אבל כל עוד תדאג להכפיש את שמי, אדאג לנקות אותו.