חסימת דאר

דובי123

New member
חסימת דאר

יש לי 98 בעברית , אקספולרר5 ואאוטלוק אקספרס [החופשית] האם ניתן לחסום הדאר [מכתובת ספציפית] ואם כן איך?

dvirs

New member
כנם לאתר של חב´ הדואר

לדוגמת www.hotmail.com כנס לחשבון שלך, לדואר הספציפי ו....block

מיצו

New member
מה הוטמייל, הבנאדם שאל לגבי

Outlook Express ! לך לתפריט Message, בחר או ב- BLock Sender להכנסה מידית לרשימת חסימה, או ב- Create Rule from message ושם אתה יכול לשחק עם כל האפשרויות, כולל מחיקה של ההודעה, העתקה לתיקיה אחרת, משלוח תגובה אוטומטית וכו´.

esti_prikit

New member
אין אפשרות לחסום את הדואר

מכתובת מסוימת מה שאתה יכול לעשות זה להגדיר ב OUTLOOK EXPRESS/OUTLOOK את הכתובת כחסומה כמו שהסביר לך מיצו, הדואר יכנס מיידית לספרית DELETED ITEMS (אבל הוא ישמר עבורך על שרת ספק השרות ויגיע למחשב שלך)

AfiComp

New member
שוב פעם טעות...

אחת מאפשרויות חוקי הודעות הדואר של האאוטלוק אקספרס, היא להגדיר שברגע שמגיעה הודעה שעונה על קריטריונים מסויימים (שם השולח, הכתובת, שורת הנושא וכיו"ב) למחוק אותה מהשרת, או לחילופין פשוט לא להוריד אותה. תמונה מצורפת. בברכה, AfiComp

דובי123

New member
תודה בוצע. אפי אין אצלי האפשרות שהע

שהבאת בתמונה אצלי אחת האפשרויות היא לחסום דאר וכשאני מסמן אותה אני מקבל את ההודעה שצרפתי בתמונה

Yotam_

New member
יש אפשרות להגדיר...

שכל מי שברשימת ה BLOCK SENDER לא יורד מהשרת?(במקום שיוריד ישר לDELETED FOLDER) האמת שלא נראה לי... האאטלוק אקספרס זה חרא של תוכנה... יש למשהוא המלצה על תוכנת דואר טובה?

AfiComp

New member
האפשרויות שציינתי מופיעות....

תחת חוקי הודעות דואר, כלים=>חוקי הודעות=>דואר, ושם ניתן ליצור חוק חדש אם אחת משתי האפשרויות שציינתי. באמצעות חוקי ההודעות ניתן אמנם להשתמש ככלי לחסימת שולחים מסוימים, אבל הם שימושיים מאד לעוד הרבה דברים (אצלי , למשל, ישנם מספר חוקים שמיועדים למיון הדואר הנכנס לתיקיות מותאמות אישית שיצרתי, ועוד אחד שמקדם (עושה Forward) להודעות בנושאי תמיכה שונים לכתובת מסויימת של חבר שלי. בשורה התחתונה האאוטלוק אקספרס הינה יופי של תוכנת דו-אלים, רק צריך ללמוד להכיר אותה. בהצלחה, AfiComp

דובי123

New member
אפי , זה לא מתיחס לדאר חסום אלא לדא

לדאר בכלל אם אורה לו להשאיר ההודעות על השרת הוא ישאיר אותן שם ולא רק את ההודעות החסומות תקן אותי אם אני טועה וחץ מזה..... אתה גורם קינאה בכך שבמחשב יש הרבה יותר ממה שאנו יודעים [לא פעם הסתבר לי אחרי הורדת תוכנה שיש האופציה בוינדוז רק צריכים להורות לו....]

AfiComp

New member
שים לב שבאמצעות חוקי הדואר...

אתה יכול בהחלט לחסום דואר מכתובות מסויימות (אותן תצטרך להגדיר בעת יצירת החוק), ואחת מהאפשרויות היא פשוט להורות לשרת למחוק את ההודעות הלא רצויות. בברכה, AfiComp

למעלה