חסימת אנשי קשר ע"ג S5

makiko

New member
חסימת אנשי קשר ע"ג S5

שלום,

1. בכל פעם שמתקשרים ממספר מעצבן, כמו שיווק וכו', אני מוסיף אותו לאיש קשר שיצרתי בשם Block, אותו הגדרתי כ 'להוסיף לרשימת ה Rejact' (עמידה על איש הקשר > שלושת הנקודות > Add to Auto reject list)

פתאום, מישהו מאנשי הקשר התקשר (הופיע איש קשר BLOCK). למה זה לא חסם אותו מלהתקשר? האם בגלל שיש כל כך הרבה מספרי טלפון באיש הקשר BLOCK? (כ 80 טלפונים)

2. אני רוצה לחסום גם מספרי טלפון שמציקים ב SMS. לעיתים אני מקבל הודעה משם כמו DIRA לדוגמא, אבל אין אפשרות לחסום אותו (אלא רק ממספרי טלפון). איך בכל זאת חוסמים כאלו אנשים?

3. אין ברצוני להשתמש בתוכנה צד שלישי, כי כך אני יכול להעביר את כל המציקים למיניהם מטלפון אחד לטלפון אחר.

תודה

blzvi

Active member
אני חושב שמתקשרים כל פעם ממספר אחר

ואין טעם לחסום .
יותר מזה ,תנסה לחזור לאחד המספרים תראה שהוא כלל לא קיים.
אלה מספרים וירטואליים חלקם לא ישראלים וחלקם לא חוקיים

makiko

New member
דווקא התקשרו מאותו המספר: זה הציג את שם איש הקשר Block

אז אם הוא זיהה שזה קשור לאיש הקשר Block, למה המכשיר לא ניהל זאת כמו rejected calls?

ז ק ו

New member
בדרך כלל לא ממש צריך לחסום. למשל אתמול

קיבלתי שיחה, שמיד בראשיתה נשאלתי אם יש לישתי דקות להקדיש למתקשרת, עניתי באדיבות "אפילו 3 דקות אין בעיה". ואז היא מתחילה להסביר לי על הפעילות של הגוף שהיא מיצגת, וממשיכה וממשיכה, בסוף היא שואלת כמה תרצה לתרום? "3 דקות, כמו שסיכמנו בתחילת השיחה" היא הופתעה, והתבלבלה קצת, אבל הסברתי לה, שאם היא היתה אומרת מיד בתחילת השיחה שמדובר בשיחת התרמה, היא היתה חוסכת את הזמן של שנינו. מישהו סבור שהיא תתקשר שוב?

binon

New member
ברור שיתקשרו שוב

זה שבילבלתם אחד לשני את המוח זה מצויין, ככה היה לה פחות זמן להציק לאחרים.
כל עוד המספר מופיע במאגר החברה ימשיכו להציק לך, אולי לא היא אלא מישהו אחר. זה לא שהנציגה תכניס אותך לרשימה שחורה שלא יתקשרו אליה יותר.

BobboVilla

New member
אני, כשאני זוכר, מבקש שיסירו אותי ממאגר המידע

אבל אני לא יודע עד כמה זה עוזר בפועל
.

למעלה