חסימות נפשיות

avinoni23

New member
חסימות נפשיות

יש פה משהו שהייה לו כול מיני חסינות נפשיות בגלל אירועים שהוא עבר בעבר?
יש כן משהו שניסה את כול השיטות ושום דבר לא עבד והוא מצא שיטה שכן עובדת ?

מירב189

New member
יקר

מבינה את הצורך לחפש פתרון לבעייתך בכדי שתקבל שינוי באיכות חייך.
אני יכולה להגיד לך מנסיוני הרב, בסוף מוצאים את השיטה או הדרך כדי לעזור לך לעבד את כל מה שעברת ובכך אתה משנה את נקודת ההתייחסות הקבועה במוחך לפחד ולכאב ולכן אתה מתפתח כל פעם מחדש יותר ויותר.
אני ממליצה על טיפול פסיכולוגי קוגנטיבי-התנהגותי, סיביטי או דיביטי (לא עברתי, אבל זה בדומה לסיביטי) וזאת מאחר שאתה מזהה את דפוסי החשיבה והרגלים התנהגותיים אשר בולמים אותך או נותנים לך לא להרגיש טוב ובכך אתה משנה את נקודת ההתייחסות הקבועה במוחך לפחד וכאב ואתה צומח.
אני אישית עברתי טיפול פסיכולוגי קוגנטיבי-התנהגותי, דמיון מודרך, מידטציות, קריאת ספרים פסיכולוגים שנותנים השראה לצמיחה מכאב או ספרי פסיכולוגיה חיובית מהעידן החדש, אשר מסייעים לשנות את החשיבה לחיובית ובכך קיבלתי שינוי באיכות חיי.
מאחלת לך בכל דרך שתבחר, תמצא את המענה ההולם לבעייתך ותוכל לשנות את איכות חייך.
תוכל להמשיך ולכתוב לנו עוד על מחשבותייך, הרגשותיך ונשמח לתמוך בך בהתאם.

בהצלחה בשינוי איכות חייך,

מירב

avinoni23

New member
מירב

תודה רבה על התשובה
יש לי ידע לא מופחת בפסיכולוגיה..
ותאמת יש כלים שקצת קשה לי ליישם אותם .
שהם כן עובדים אבל לא בקלות זה עבודה ארוכה וקשה.
ואני מדבר על דמיון מודרך סוגסטיה ... יש לי קצת קשיים ליישם אותם
אבל גם גילתי שהכלים העלו אומנם עובדים על השורש..
אבלל הם לא מוחקים את העבר... אבל לשנות איתם מחשבות ואמונות אבל יש עוד מליון אמונות שצריך לנקות ... שאפילו לא מרגישים אותם אבל הם משפיעים מאוד כול כעס קינאה כאב יש איןסוףף!!
&nbsp
אני מנסה ריברסינג מקווה שזה באמת יעזור...

מירב189

New member
יקר

&nbsp
בכדי לשפר את איכות חיינו, צריך לעבוד כדי לשנות את הרגלי חשיבה שגורמים לנו לא להרגיש טוב ולהתנהג לא במאוזן - כי איך שחושבים, כך מרגישים וכך מתנהגים.
אפשר תמיד לאמן את המח על ידי הצהרות אוטומטיות לחשיבה חיובית ובכך ההרגשה תשתפר וגם ההתנהגות בהתאם - מחשבה, רגש והתנהגות.
תעשה מה שעושה לך טוב, גם ריברסינג שמעתי שעוזר מאוד כי זה עובד על הנשימה ובכך החסימות משתחררות ויש העלאת חמצן למח ויש כוחות נמרצים וחשים יותר טוב.
תעדכן אין הולך אם הטיפול ונשמח לתמוך בך בהתאם.
&nbsp
בהצלחה בשינוי איכות חייך,
&nbsp
מירב
&nbsp
שולחת חיבוק כי האייקון לא עובד.
&nbsp
&nbsp

כעס קנאה וכאב

(אני מניח שאתה מכוון לכאב נפשי)
אלה 3 רגשות שמאוד פוגעים באיכות החיים.
3 הרגשות האלה הם רגשות שמושפעים מאוד מהמחשבות שעולות ושמתלוות אליהם.
שינוי במחשבות יכול להביא להקטנת העוצמה של הרגש המפריע,
גם אם החוויות שגרמו להם אינם נשכחים.

למעלה