חסימה...

morib17

New member
חסימה...../images/Emo10.gif

גם אתם מרגישים לפעמים שאתם כ"כ רוצים לדבר ולשתף אבל קשה לכם? וזה לא יוצא..?? אני רואה את הפורום הזה כמקום שאני יכולה לפרוק בו הכל,אבל לפעמים זה כ"כ קשה,אני לא יודעת איך לעשות את זה ומאיפה להתחיל...

מכירה..

גם לי זה קורה הרבה.. פשוט בא לך להוציא את הכל,לפרוק, לבכות..שיעזרו לך.. וזה פשוט לא יוצא.. אתה לא יודע מאיפה להתחיל.. אני לא יודעת איך לעזור לך.. אבל אולי להתחיל לספר על דברים קטנים וככה לאט לאט להיפתח ולשתף.. ובניתיים-

A GIFT OF LOVE

New member
מכירה את זה כל כך...

אין לי ממש מה להציע לך, כי לרוב אני פשוט לא משתפת ונחנקת עם עצמי כשזה קורה. בכל אופן, רק שתדעי שאנחנו כאן בשבילך.

היי מוריה

אצלי לפעמים כשאני מקשיב ומציע הצעות לאחרים אז אני נפתח ויש לי חשק לשתף. אולי בתוך תגובה שאת כותבת למישהו בפורום תספרי על משהו שקשור לאובדן שלך. בהצלחה
.

אתה ממש צודק!

באמת תמיד שמייעצים למישהו ,אתה גם קצת מספר על עצמך... אבל לא תמיד זה קורה, וגם אם כן- אתה לא באמת מספר הכל.. נראה לי פשוט צריך לתת לזמן לעשות את שלו, לא למהר, הרי זה כ"כ טרי (לפחות אצלי ואצל מורי...) אני מאמינה ומקווה שאם הזמן אנחנו ניפתח ונספר יותר.. בעז"ה..

yaeli20

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo201.gif

כן אני מכירה את זה היטב במיוחד בשבוע האחרון. לפעמים יש הצפה גדולה כל כך שזה פשוט תקוע. אישית אני פשוט מנסה לנשום עמוק, להירגע, לא ללחוץ על עצמי ואז פתאום בלי שאני שמה לב הכל פורץ החוצה. יקירתי, הפורום לא הולך לשום מקום אנחנו תמיד תמיד כאן, וכשזה יצא זה יצא לתוך החיבוק החם שלנו.

מדברים הכי פחות קשורים,

לפתוח הודעה חדשה ולהתחיל מדברים הכי פחות קשורים. מתאור החדר או השיר שמנגן ברקע. לכתוב, לכתוב, לכתוב עד שזה לא מתחיל לזרום לכיוון הרצוי, ואז עד שלא ייגמר. ואם זה לא זורם לכיוון הרצוי, ללחוץ על שלח, לפתוח תגובה להודעתך הראשונה ולנסות שוב להתחיל מדברים הכי פחות קשורים. וככה עד שלא יוצא מה שצריך לצאת.
.

למעלה