חסימה על הצפה

ashmash

New member
חסימה על הצפה

שלום רב. אני מבין את החשיבות של מנגנון אוטומטי נגד הצפה. אבל הוא העיף אותי מהבלוג TV שלי, אחרי שהבאתי קישור לכתבה בהארץ, או שהבאתי מספר קישורים לתמונות שצילמתי ושמתי בכמה אתרים באינטרנט. ברור לי שלא זו הייתה כוונת המשורר כאשר תיכנת שיועפו מציפים ויחסמו... עכשיו, אני מבין שהחסימה תעבור מתישהו (מדהים שאני לא יכול להכנס ל"תוכנית" שלי עצמי... השאלה היא כיצד למנוע את העפתי בעתיד (כלומר מה לא לעשות כדי לא לעוף)? אלעד

R I P P E R1

New member
תשובה: לא להציף !!!!

לאחר שהנך מבין את פשר החסימה אני ירחיב מעט בעיניין . אין חסינות למשדרים ולא לגולשים מציפים. יש כללים ואתה אמור לכבד אותם ! הצפה של גולשים מונעת מאחרים להנות מתוכן השיחה בחד ולכן לאחר שאתה מוזהר מ"ס פעמים ע"י הרחקה זמנית ואתה ממשיך להציף אתה נחסם אוטומטית ע"י הרובוט של תפוז לפרק זמן שנכתב לך בעת ההרחקה ! לגבי לינקים הבעיה שונה אך עדיין אינה מותרת מכמה סיבות שאחת מהן היא: אתה במקרה הזה העברת לינק לאתר שבו יש תמונות שלך. אך קיימת בעיה שאם הדבר היה אפשרי ומותר היו כאלה שמנצלים את האפשרות ומעבירים לינקים לאתרי סקס בשעות היום בזמן שיש גולשים קטינים . או שחלקם היו מנצלים זאת ומעבירים לינקים לאתרים נגועים בוירוסים . אני מקווה שהתשובות סיפקו אותך, ובהמשך תשמע לכללים בבלוג, ובכך תמנע מעצמך את החסימה הבאה .
המשך גלישה מהנה !

ashmash

New member
נראה לי שלמדתי אל הלקח

ולא אשדר יותר בפורמט הזה... די מרגיז שאי אפשר לפרסם משהו בצורה נורמלית מבלי שחרב דמוקלס של בעיטה וירטואלית תלויה מעל הראש. אני מבין את הצרכים של מי שיצר את זה (בערב אחד, כמות האנשים שירדו לשיחות על מין ובקשות לפורנוגרפיה הייתה מרשימה), אבל אותי זה מעצבן. אגב, כאשר כותבים את הקיצור למילה מספר, משתמשים בגרש אחד ולא בגרשיים (מס' ולא מ"ס).

למעלה