חסימה
כאשר חבר חוסם אותך, אתה באמת לא תוכל לראות שום דבר שקשור אליו בפייסבוק וגם לא ליצור איתו קשר בתיבת ההודעות. הוא כאילו "לא קיים" בפייסבוק מבחינתך.
אבל - אחד הדברים היחידים שכן יישארו אחרי החסימה הוא ההתכתבות הקודמת שלכם בתיבה או בצ'אט, שלא תיעלם פתאום. אתה תוכל להיכנס לתיבה ולקרוא את כל מה שדיברתם ביניכם בעבר, אבל לא תוכל להשיב לו או לפנות אליו בתיבה.
בהתכתבות עצמה, בכל פעם שמתחיל החלק שלו, עשויה להופיע תמונת הפרופיל שלו, אבל אם תקליק עליה אתה תראה שלא תוכל להגיע אליו.