חסימה בפייסבוק

Crunch2

New member
חסימה בפייסבוק

בקשר להודעה שפירסמתי בעבר - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1912&MessageId=128055582 לפי מה שהתברר מהתשובה שלך נובע כי הוא חסם אותי בפייסבוק, אך אתמול מסתבר שלא כך הדבר. הייתה תקופה שלא היינו בקשר בגלל מקרה מסוים, לכן חשבתי שאולי הוא באמת חסם אותי. מסתבר שלא כך הדבר, והוא לא חסם אותי... מה שמוזר שנכנסתי דרך חשבון של חברה והוא כן נמצא בחיפוש, ואילו דרך החשבון שלי לא. יכול להיות שזו בעיה בפייסבוק בעקבות העיצוב החדש? שמתי לב שהרבה מתלוננים על באגים מאז שהוא עלה. תודה מראש.

R n L

New member
האם חברתך נמצאת ברשימת החברים שלו?

ובהמשך ההסבר תביני את הסיבה לשאלתי: סיבה נוספת לכך שלא תוכלי לראות מישהו בפייסבוק מבלי שהוא חסם אותך יכולה להיות שהוא ביצע את ההנחיות שפרטתי בשרשור שבו שאלת את שאלתך הקודמת. כלומר, אם מישהו הגדיר את עצמו כבלתי נראה בפייסבוק כלפי כל העולם (חוץ מרשימת החברים שלו) - את לא אמורה לראות אותו ברשימת החברים של חברתך אפילו אם היא עצמה רואה אותו (אלא אם גם את עצמך תהיי חברה שלו). אגב, במקרה שכזה את כן תראי תגובות שהוא כתב על דברים של חברתך למשל, אולם שמו יופיע בצבע שחור (ולא כחול) ללא אפשרות כלשהי ליצור עמו קשר כלשהו וללא תמונה. מקוה שהפעם קלעתי למשמעות שאלתך ושתשובתי סייעה לך. במידה ולא, הרגישי חופשי להמשיך ולשאול. כמו כן, בפורום זה יש שתי מומחיות מקצועיות לפייסבוק (על פי הנהלת תפוז) שהכינוי שלהן מסומן באדום והן יכולות להרחיב ולפרט מעבר לתשובתי זו

Crunch2

New member
תודה על התשובה.

הוא אכן נמצא ברשימתה, אך גם מישהי שהוא לא נמצא ברשימתה מצאה אותו בחיפוש. ולא הגיוני במיוחד שהוא חסם אותי, היות והוא בעצמו אמר לי שנמחקים לו אנשים מהרשימת חברים.

למעלה