חסיד שנפל לבור...

סיטרא

New member
כשהיינו

צעירים פעם אבא הביא לנו דיסק צרוב, עליו כתוב "ר' יעקב" . אמר - זה סרט טוב, וכולנו ישבנו לצפייה משפחתית משותפת מול הפנטיום אחד. אחר כך התחלתי להביא את ון-דאם קבוע והמנהג המשפחתי הזה בוטל. כמה חבל.

naty 1

New member
"הלא אנכי אתונך"

"אשר רכבתי עליך מימי איצ'ה לוין עד מנחם פרוש" ואף המחלץ משיב ואומר: "לו יש חרב בידי כי עתה גם אותך הרגתי ואותה החייתי" ומניין כשרים מישראל עומדים כנגדם ואומרים: "אל תשפכו דם, השליכו אותו אל הבור הזה אשר במדבר ויד אל תשלחו בו... ונראה מה יהיו חלומותיו" (פירש"י: ויד אל תשלחו בו - לא יד מצלת ולא יד דוחפת לבור - כסבור הוא שלחש יצילו, נותירו בבור ונראה מה יהיו חלומותיו ולחשיו) וסימנך מן השמים: ח חמ חמו חמור חמורתיים אחד חמורו של בלעם, אחד חמורו של פנחס בן יאיר, ואחד חמורו של משיח (ושל רכלבסקי) וכולם חמורים נושאי ספרים הם, עגלה מלאה להתפקע בהבל הבלים. ומי שנותן לרכוב עליו שלא יתפלא לשמע מאחוריו את קול השוט המצליף דיו.. דיו.. <נאם הגבר שתום העין>

naty 1

New member
*לרכב

וכן הוא אומר: כי תראה חמור שונאך רובץ תחת משאו ("העגלה המלאה") וחדלת מעזוב לו עזוב תעזוב עמו. עמו אתה עוזב לו ואין אתה עוזב לו לבדך. ואיכא דאמרי: והתעלמת מהם. פעמים שאתה מתעלם.

סיפור עם סוף עצוב

כאן יסופר על גבר, שעבד במפעל לייצור קופסאות שימורים. יום אחד סיפר לאשתו על דחף בלתי נשלט להכניס את הזין בחותכת המלפפונים כדי לבדוק מה קורה. אשתו , מבועתת, הציעה לו ללכת לפסיכולוג. הגבר הבטיח לאשתו שיחשוב על זה, אבל המשיך בכל זאת לספר לאשתו על הדחף המוזר הזה כל הזמן עד שיום אחד אמרה לו אישתו בעצבים: "אז תכניס את הזין בחותכת המלפפונים ותעזוב אותי בשקט!!" למחרת חוזר הגבר הביתה במצב רוח על הפנים "מה קרה יקירי??" שאלה אותו אשתו. "את זוכרת על הדחף שלי להכניס את הזין בחותכת המלפפונים?" "אלוהים!!" צעקה אשתו - "תגיד לי שלא עשית את זה!!" "כן עשיתי את זה" - ענה לה "מסכן שלי, ומה קרה?" "פיטרו אותי!!" - ענה הבעל "ו... מה קרה עם חותכת המלפפונים? עשתה לך נזק?" "לא, גם אותה פיטרו!!"

עוד אחד

כורדי אחד מגיע לשכנה שלו עם הצעה מפתה: "בעלך הרי לא בבית. למה שלא נשכב?" עונה השכנה: "אבל מה יקרה עם הוא יבוא פתאום באמצע היום?" עונה הכורדי: אל תדאגי, יש לי ארבעה חברים שיעמדו עם סדין למטה, ואם בעלך יבוא, אני אקפוץ מהחלון והם יתפסו אותי למטה". האישה מסכימה והכורדי מגיע למחרת בצהריים. הם מתחילים לשכב ופתאום נשמעת דפיקה בדלת. הכורדי ממהר וקופץ מהחלון. השכנה ניגשת לדלת, פותחת אותה ורואה ארבעה כורדים שאומרים לה: "רק רצינו להודיע שלא מצאנו סדין..."

פולני נכנס הביתה

ורואה את אישתו כפופה על הרצפה, מנקה את השטיח. הפולני לא מתמהמה, מוריד את מכנסיו ועושה מה שעושה. כשהוא גומר הוא שואל אותה: "גמרת?" עונה הפולניה: "לא... נשארו לי עוד החלונות." אהבתי את החתימה שלך, קלונימוס

אם כבר...

ארבע בחורות חזרו מחופשה מחו"ל. לאחת מהן התעוררו נקיפות מצפון והיא אמרה לחברותיה: "כשאגיע הביתה אספר לבעלי על כל הבחורים ששכבתי איתם בחופשה". חברתה השחרחורת הרהרה לעצמה "איזו מטומטמת",החברה הג`ינג`ית חשבה לעצמה: "איזה אומץ",והחברה הבלונדינית חשבה: "איזה זיכרון....." (אולי נסכם מראש באיזה אתרים קוראים?) בקשר לחתימה כן, אחרי שנה בקשר עם בחורה הבנתי את זה - הוא הגדיר את זה הכי טוב. אני לא הבנתי בזמן.

naty 1

New member
ואם כבר כורדי

הזכרתני מעשה בכורדי שלמד בכיתה ז** החוזר מביה"ס שמח וטוב לב, לאחר זכיית שמוקו בתחרות של הגדול והמרשים ביותר.. הוא מגיע הביתה ושואל את אמא: אמא נכון זה בגלל שאני כורדי? האמא מנגבת את העין ומשיבה: לא מותק, זה בגלל שאתה בן 20. תמיד נעים להזכר בכורדים השבים מבית הספר.

למעלה