ה-ספר ללימוד חסידות הנה.
M moshe010 New member 31/1/10 #28 משהו דומה להארי פוטר רק זה התחבר כ150 שנה לפני ובמקום עלילה על הארי ודמברולדור יש שם עלילה על שבע ספירות וחמש סוגי נשמות, שמה להגיד זה הרבה פחות מוצלח מהארי פוטר
משהו דומה להארי פוטר רק זה התחבר כ150 שנה לפני ובמקום עלילה על הארי ודמברולדור יש שם עלילה על שבע ספירות וחמש סוגי נשמות, שמה להגיד זה הרבה פחות מוצלח מהארי פוטר
ב בחור נחמד 4 New member 1/2/10 #40 וואלה אתם ממש קראתם ויודעים . אני במקרה ראיתי ארי פוטר שזה הזוי מה.. חסר משמעות . וזלא חכמה להגיד מה שאמרת ממש לא גם לא גדולה וקצת הרבה ההפך. ואתזה בתור אדם לא מאמין ללא קשר לדת
וואלה אתם ממש קראתם ויודעים . אני במקרה ראיתי ארי פוטר שזה הזוי מה.. חסר משמעות . וזלא חכמה להגיד מה שאמרת ממש לא גם לא גדולה וקצת הרבה ההפך. ואתזה בתור אדם לא מאמין ללא קשר לדת
R Riki991 New member 1/2/10 #31 לדעתי, ללמוד זה תמיד טוב. אני בעד הרחבת אופקים. בהצלחה וכל הכבוד על היוזמה!
M moshe010 New member 1/2/10 #45 זה לא מרחיב אופקים עדיף כבר לשנן את ספר הטלפונים אלא אם כן מטרתו להשוויץ בפני החסידים שידו רב לו בתורת הסוד ואיננו עם הארץ
זה לא מרחיב אופקים עדיף כבר לשנן את ספר הטלפונים אלא אם כן מטרתו להשוויץ בפני החסידים שידו רב לו בתורת הסוד ואיננו עם הארץ