חסד של אמת

אני מעדיפה לוותר

סדרה שמספרת על מה שאנשים עושים למעו אנשים ומה אנחנו??? עיזים?

ruth s

New member
חבל שאת שוללת

אעפ"י שדי התבקש שהסרט יעסוק בעיקר ביח"צ (הם הרי טובים בזה), הסרט היה עשוי היטב, והעלו שם מספר נקודות מעניינות, כמו למשל על "מעמדם" של אנשי זק"א בקרב הקהילה החרדית, על התהליך האישי שעברו כל אחד מהם במהלך ההתנדבות, ועל עצם היותם אנשים שקיבלו חינוך אנטי-ציוני (וחלקם אף היו שותפים בעבר להפגנות נגד חילול שבת), ובכל זאת מאמינים בשת"פ עם המדינה. ומה איתנו?! אל תאשימי אותם, זו באמת לא אשמתם שבמד"א ישנים בעמידה שבוע טוב, רות

לא האשמתי את זק"א

האשמתי את יוצרי הסדרה הסדרה מדברת על ישראלים שעוזרים לאחרים... ומשום מה מד"א בכלל לא נמצאים שם אני חושבת שאם מדברים על אנשים שעוזרים מד"א הוא ארגון שמורכב בעיקרו ממתנדבים וגם המשכורות של העובדים לא גבוהות במיוחד אני חושבת שהיה נחמד אם יוצרי הסדרה של הסרטים היו נותנים התייחסות גם למד"א... הרי אנחנו לא עיזים

amitzahavi

New member
אני חשוב....

שכול אירגון מהווה עזרה... גם זק"א וגם מד"א. הפעם בחרו לדבר על זק"א...

שוטר82

New member
שמעו ע"פ מה שזכור לי היה סירדה על

מד"א אם אני לא טועה -גם לכם מגיע קרדיט אבל מה שלא הבנתי מה יש לכם נגז זק"א?

שוטר82

New member
עמית תשתה מים או קולה לפני שאתה

מוציא את העצבים שלך עלי! דבר שנית כשכבתי "לכם" אלה למתנדבי מד"א ולעובדי מד"א- בארץ ראיתי אז שהיה את הפיגוע בראשל"צ מערב- שהיו כמע מכות בין זק"א למד"א- על זה אני מדבר. במקום להיות כמו גוף נורמאלי לבוא לסייע(אין לי ספק שאתם עושים עבודה נהדרת)- עקב מצב המחורבן שיש בארץ יש תקליםכסחים בין מד"א לזק"א ראיתי ושמעתי על מקרים שהיו. זה מה שרציתי להגיב. יחוץ מיזה שיהיה לכם שבוע טוב- אני יוצא לנופש עם המשפחה קצת יאללה ביי

amitp

New member
בואו נרגע

את סיפור מד"א-זק"א כבר דשנו כאן בפורום (ולמען האמת בכל פורום רלוונטי) בשנה האחרונה מכל הכיוונים. טוב לא יצא מזה ואני חושב שאין טעם להכניס (שוב) ראש בריא למיטה חולה.

למעלה