יותר מידי שכיחות. חנת"ר נבחר בגלל שהוכיח מנהיגות, או כי סתם בא למפקדים, או כי הוא קרציה ורוצים להפוך אותו לרציני יותר, או כי בא למפקדים "להתנקם" באחד החיילים הבעייתיים, כי בינינו זה אחד הדברים של הפראיירים.
רועי, גם אתה היית "צעיר", אז חלאס עם ההתלהבות... אני שואלת את זה בגלל שאצלנו בקורס, לכל חנת"ר יש בסוף השבוע "שיחת סיכום" על זה, ואת זה בטוח עושים מסיבה כלשהיא. אז יכול להיות שאצלך זה מהסיבות הנ"ל, אבל יכול להיות שיש סיבות אחרות שמישהו מודע אליהם, ולהן אני מתכוונת. אם למישהו יש מושג, בבקשה תיידעו אותי
ותהיי בטוחה שזה מהסיבות שציינתי למעלה ולא משום סיבה אחרת. והשיחת סיכום היא בסך הכל כדי לעשות שיחת סיכום ולעשות כאילו אכפת-לנו. מבינה? אחרי הכל מה שיחליטו שם למעלה זה מה שיהיה ולא איזה טענה שתעלה בשיחת סיכום על חנת"ר.
אוי אז אתה מכיר את הצבא יותר טוב מ"הצעירים" וואי , איזה גבר אני לא מאמין שזה אשכרה גורם לך להרגיש גאווה אתה עד כדי כך ריקני ומסכן יש עוד דברים בחיים האלה חוץ מצבא אתה יודע , מרביתם אגב יותר חשובים גם
וזה בגלל שהחנת"רית הקבועה בקורס היתה בגימלים אז החלפתי אותה.. סתם תפקיד מפגר ומעצבן כי כול פעם את צריכה לזכור(ולרשום)איפה כול אחת מהחברות שלך לקורס נמצאות ואת תמיד צריכה להיות ראשונה בטורים..הרגשה של סנג'ריות אבל עבר מהר..אני עשיתי את התפקיד במשך 4 ימים..
כן, גם אני הייתי חנתר"ית למשך קצת יותר משבוע (אצלנו כל שבוע מישהי אחרת הייתה חנת"רית) וזה היה דווקא נחמד....זה ממש לא נורא לדעתי. בכל אופן, שאלתי את השאלה כי יש שטוענים שהמדריכים לוקחים את כל מי שיש לה אופציה להדרכה ובוחנים אותה בכל הקשור לאחריות, דומיננטיות,ביטחון עצמי, השתלטות וכו', ואח"כ מבררים עוד מספר פרטים בשיחת סיכום, כדי להעביר המלצות בנוגע אליה בכל הקשור להדרכה. אז יכול להיות שזה רק בקורסים מסויימים, שאשכרה יש מטרה לבחירת החנת"ר (אחרי הכל, לא כולן מספיקות להיות חנת"ריות), או שאין שום קשר בין זה לבין מה שאמרו לי, וסה"כ רציתי לברר
הייתי מיועד להיות מפקד בקורס (ומאוחר יותר מפקד קורס) מש"קי מחשוב בעובדה הייתי חנת"ר בקורס שלי, כשהייתי בעובדה כשמינו אותי לחנת"ר לא ידעתי שאני מיועד להדרכה, אבל כמה שעות אח"כ כבר הודיעו לי שאני מיועד להדרכה (כל זה קרה ביום השני של הקורס) אגב, עברתי את כל המבחנים ומבדקים להדרכה בהצטיינות אבל הודיעו לי שאני לא אצא להדרכה כי אין תקן לבנים... סעמק...
או בקצינות? כי תכלס אין להם שום זכות לעשות את מה שהם עשו מה זה לבוא אליך מאחורי הגב ולדפוק לך כאפות עזוב אם זה באמת כואב או לא, לא מדבר על זה מדבר על העניין של כבוד לבן אדם מי הם בכלל ?! מה אני משחק איתם?!