חנק במבט

חנק במבט

מי מכיר מורה שיודע ללמד כיצד לחנוק אדם מרחוק רק על ידי מיקוד המבט או בטכניקות של קיאי. ראיתי באחד מערוצי הלווין ונראה דמיוני אבל האנשים שם נשבעו שזה אמיתי. איזה סוג של קרב מגע יפאני או צינקונג או משהו דומה, הם לבשו חליפות שחורות כמו בסירטי הנינג´ה. ואל תגידו לי שאמא שלכם אלופה בזה כי שמעתי כבר את כל הבדיחות בנושא. אני מתאמן על זה בעצמי אבל זקוק להדרכה. מחכה לעזרתכם האדיבה. עוגה.

מר עוגה בפרצוף הנכבד

האם תוכל בבקשה לתאר בפרוטרוט את אימוניך העצמיים כרגע? אני מעוניין לדעת באיזה שלב אתה, כדי להתאים תשובתי אליך.

אסף2

New member
אהמ

אני בספק רב כי מישהו פה בפורום מסוגל לעזור לך לפתך יכולת כזאת ובאופן אישי אני לא כלכך מאמין כי הדבר אפשרי (אתה יודע לא כל דבר שרואים בטלוויזיה הוא דווקא אמת). אולם עדיין אשרי המאמין אולי כדאי שתפנה לפורום מיסטיקה. כאן אני מבטיח לך כי אף אחד אינו מתעסק בנושא.

Yev

New member
עקרונית זה אפשרי....

אבל זה מאוד מסובך וידרוש ממך המון אימונים... אולי אפילו שנים.. כי רוב הסיכויים שזה לא יבוא בטבעיות. כעקרון אתה צריך להתחיל לעסוק במדיציות, בשיטות לפיתוח ריכוז מחשבה, וקריאת חומרים מיסטיים. תתחיל אולי לעסוק פה ושם במאגיה(אבל לא רצוי אם אתה לא יודע מה את עושה) כעקרון המטרה היא חשובה שלך זה לנקות עד כמה שאפשר את צאקר´ת העין, כי משמה תבוא השליטה.... ואז תתחיל לעבוד על טכניקות טקלנזיס (שזה שיטה להזזת דברים בעזרת המחשבה). ואז תוכל פשוט לנסות בעזרת מחשבה לנסות לחנוק משהו (אני אישית לא שמעתי על טכניקה כזאתי)... אבל תשמע.. זה יקח לך המון זמן.... תפנה לפורום מיסטיקה, או מאגיה וכישוף, ותנסה לברר שם. אבל שתדע זה מאוד קשה! ג´ודאי לשעבר(שהולך לחזור)

יובל13

New member
מה זה השטויות האלו?!?

נו באמת הבן אדם היחיד שתצליח לחנוק בעזרת המחשבה זה את עצמך מרוב מאמץ יש אנשים שכלכך לא רוצים לעשות פעילות גופנית שהם מאמינים לכל לשטויות האלו

קרוקדיל

New member
מה כל החארטוויטים האלה?

מה הבולשיט הזה? צ´אקרת העין צ´אקרת התחת מי שיאמין לכזה דבר אני שילח אותו ישר לאברבנל!!!

NEWBE

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!

מה קרה לך אתמול עשיתי מדיטצית לאנטיס מאזדה והסתכלתי על הכלב שלי וחנקתי אותו !!! (האמת הוא עשה משהו רע, קלט שאני מסתכל עליו ונחנק, כי הוא ידע מה קורה למישהו שאוכל לי את הנעליים) מוקדש לדוב הכי גרוע בדרום ולחברו העשיר והאיטליגנט (נורא...)

קרוקודיל, אזהרה אחרונה.

תשתלט על צורת הדיבור שלך, או שהודעות שלך יתחילו להימחק.

alon_o

New member
זה אפשרי. באמת!

אני מוכן למכור לך קלטות ווידאו שילמדו אותך איך לעשות את זה. אבל בגלל האופי הסודי של הטכניקות הקלטות עולות 5000 ש"ח. אני אפילו מבטיח 0.1 אחוזי הצלחה. אני גם נותן שיעורים פרטיים באימייל תמורת 100 ש"ח לאות בלבד (רק היום, במבצע!)

עלול להיות מסוכן.

פתאום המחשבות בורחות, ומאבדים ריכוז - ואז עלולים להרוג את כל מי שנמצא בטווח מחשבת החנק

bizhar

New member
אמא פולניה זו לא בדיחה!

הכל אמת ואני מציע לך לא להביט ישירות בעיניים כשהיא כועסת. פשוט ברח! ואם אתה כבר מספיק זמן באומנות לחימה תדע איך להימנע מעימות. טיפ: השפלת המבט, ונענוע הראש בהתאם לנסיבות זו טכניקה בדוקה. אם היא שואלת אותך אם תעשה את זה שוב (לא חשוב מה) אתה צריך להניע את הראש משמאל לימין וחזרה. אם תשאל אותך אם תשמע לה בעתיד אזי תניד ראש למעלה ולמטה. ספר מומלץ ביותר: "אמא פולניה" של יאיר גרבוז.

מי האויב המסוכן יותר?

אמא פולניה? אשה פולניה? (כלומר, אשתך) חותנת פולניה?

למעלה