חנצ'וווK!!

חנצ'וווK!!

טוב הבטחתי...אז הינה אני!! ממצב?! אחרי שנים הגעתי לפורום הזה! טוב חנצוק בזמן שאת ישנה לעצמך ככה טוב טוב... אני עדיין..פה! כשאת רואה את זה תזכרי לבקש מצחי תתמונות!!! ולכל שאר הבנות...שיהיה ערב טוב.. -=דידוש=-

שלקע

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo54.gif

אני שלי מאריאל. אמ.. דניעל משהו משהו ענת והענת המלכה של הפורום (הכינויים) אז הם-
אל תתיחסי אליהם הם סתם מפגרים... תביני בהמשך
WELCOME

C honey

New member
עדייייייייייייי!!! |אראגורן||בנחוש|

כל הכבוד לך!
אני גאה בך שבסוף נכנסת!!!.. (זאת הילדה שכתבתי עליה שהיא אמורה להיכנס...-לא הבת דודה! החברה-קרובת משפחה וואט אוור תרצו לקרוא לזה...
) קיצר, שלום לך!!! וברוכה הבאה! וטוף שבאת...
יש פה בנות ממש נחמדות!! ואל תפני רק אליי!!, את כמו כל ילדה חדשה שנכנסת ואומרים לה "וולקום" וזה... אבל בכל אופן, את לא צריכה לפנות רק אליי תמיד!! את עוד תכירי ילדות...
צ'או ממי ותהני!
אה בנות! (וגם עדי..) היום הפינה שלי ושל.....! אז תסתכלו טוב-טוב בפורום!! היא תהיה במהלך היום!!!

C honey

New member
תגידו... |אראגורן||בנחוש|

לעדידה שלום!!!.. היא מצטרפת לפורום...!! תגידו "וולקום" וזה... עדי, איפה את? אמרת שתיהי פה!!!
קיצר, אין לי מה להגיד יותר.....

../images/Emo108.gif צחוקים איתך...

איך הגדרת אותי...חחח ואפרופו אמרת שתבואי לפה בחג...(!!!) זהו... ממממווו
אאאהההה -=דידוש=-

הייי..!!!!!

ברוכה הבאה...!!! אני מיתר , עוד 4 חודשים בת 12... התמכרות נעימה... אל תתיחסי ל : ענת המלכה של הפורום . היא בצבע אדום והיא לא באמת מלכה דניעל של ענת ויותנן . שפוטה של ענת.. יש לה המון שגיאות כתיב..!!! חוץ מזה אני מקווה שתכירי המון בנות חמודות כמוני..!! אוהבת , מיתרררר

shooshoo2

New member
היי............ ../images/Emo15.gif

אני מור אני בת 15 מהדרום... אוהבת לנגן על הגיטרה בס המדהימה שלי.. ברוכה הבאה... מקווה מאווווד שתהני פה...

Roniii

New member
היי מור...../images/Emo78.gif

סחתיין על הגיטרה בס. אני אוהבת לתופף (על התופים של אחי). אולי אפשר לארגן משהו ביחד...

וואלה...

סחטיין על הבס... דיי מגניב..קנו לי ליומולדת שנה שעברה גיטרה..ממש התלהבתי ועד היום לא למדתי לנגן :( מנגנת בלהקה?
-=דידוש=-

shooshoo2

New member
אממ...../images/Emo15.gif

כן אני מנגנת בלהקה ותודה על כל המחמאות שנתתם לי... ורק רציתי לשאול אותך רוני... 1. אני מתה על האישיות שלך.. אני די מזדהה איתה... 2. למה לא , סבבה, נוכל לארן להקה או משהו.. מיצידי אין בעיה

i l i

New member
איזה להקה?

אני תמיד האחרונה שיודעת?! עם אייל ואסף וכל אלו?!

shooshoo2

New member
אמממ חן...... ../images/Emo15.gif

דבר 1 את לא יודעת אחרונה כי פשוט לא היה לי את הזמן לספר לך.. דבר 2 לפעמים עם אסף ואייל ולפעמים עם הבנות...

i l i

New member
אהההה

חשבתי להקה רצינית! אתם סתם מנגנים בהופעות.. בכלופן.. בהצלחה..

i l i

New member
היי ברוכה הבאה!../images/Emo20.gif

אני חן. נעמיאוד להכיר אותך. מקווה שתהני.

למעלה