חנניה אני מתגעגע

חנניה אני מתגעגע

אני לא אוותר,לא אוותר, בשיחרור ארצנו מידי עם אחר. אומרים לי שזה שטיפת מוח, אבל אני לא אשכח את דודי המנוח. ועדיין מדברים על מזרח תיכון חדש, אבל הם לא קולטים שהדוד שלי נרצח. והמשולש הנצחי לעולם לא יקרע. והארץ תשאר של עם הסגולה. והעם הנבחר, לעולם יתאחד, שיש ארגונים כמו הנוער העובד. ואני כבר משתגע ואני כבר בבלבול, כי פושעי אוסלו לא מאחורי מנעול. די נמאס לנו, מתי כבר תתפטרו שמאלנים יפי נפש, חדורי חילוניות. פאק כל השמאל וארגון זכויות אדם, כי ערבי הוא רוצח ערבי אוהב דם. ועל חרבו הוא יחיה זה לא יעזור, כי עראפאת הוא רוצח עראפאת מנהיג טרור. מה קרה פרס אתה כבר מרוצה, שיש אלמנות בקהילת ישראל.??? וחננ-יה= חנן אלוהים אדירים, בקול הזמיר וחוכמת החיים. דמך זועק מאדמתנו הקדושה, אדמה שהפקרנו ממש ללא בושה. מתי אתם כבר תבינו שהשלום הוא מדומה, תזהרו- דם יהודי הולך להישפך.

הוספה.....

יותר קל להבין את המוות של דוד שלי למרות שלא עיקלתי את זה עד היום, בגלל שהוא נרצח בשביל איזה עיקרון בשביל דברים שהוא האמין בהם. לא בגלל תאונה או משהו כזה. הוא מת על קידוש ה´. אני מרגיש כאילו הוא הלך לחופשה והוא צריך לחזור כל יום, לפעמים שמישהו נכנס הבייתה שלי אני חושב לשניה כאילו זה הוא מתוך איזה תקווה שעוברת בי. דרך אגב אני אביתר סעיד ואני גר בכפר סבא דוד שלי חנניה בן אברהם הי"ד. היה אצלנו כמו בן בית וגם המשפחה שלו עד היום. חנניה נרצח בסוכות ליד באחד העיקולים בכביש של אבני-חפץ לפני מחסום טיבה, ע"י צלף פלשתיני שחיסלו כבר- ראאד כרמי שאחראי להרבה מוות של יהודים. דוד שלי היה ממקימי כפר-תפוח בשומרון. והיה גר לאחר מכן בעמנואל בשומרון ולא לפני הרבה זמן לפני הרצח עבר להתגורר באלעד. ולא מסיבות ביטחוניות. אז----שלום לכל היהודים שכאן.....

kevant

New member
ימני קיצוני גאה

ניראה לי כי טעיתה בפורום. אם ברצונך לומר משהוא על כאבך האישי אזאי אקבלך בסבר פנים יפות. אך אם ברצונך להשתמש בכאבך על מנת לנגח אחרים אזאי אין זה המקום עבורך. אומנם אין אדם נתפס בצערו אך אנא ממך ברור מלותך במחשבה תחילה. המקום ינחם אתכם. שלך kevat

למעלה