חני יקרה

חני יקרה

תודה על הברכה והעידוד, שמחתי לשמוע שהמצב אצלך רגוע מעט , מגיע לך ימים של שקט ,אני מאחלת לך שבוע טוב. היום היינו צריכים לחגוג את ברית המילה של התינוק, התינוק היה מאוד צהוב לכן אתמול בלילה היינו בשניידר והתוצאה יש לו צהבת. נאלצנו היום להתקשר לכל המוזמנים שהברית נדחה , נמתין עד שהוא יבריא בעזרת השם יהיה טוב. אני עוד עם כאבים חזקים ברגל , אני צריכה לעשות אולטסאונד ואז אדע ממה הכאבים. בבוקר בעלי שואל אותי אם הולכים לברית והתעניין מה המצב הייתי בהלם כי זמן רב שהוא לא מדבר בכל זאת המוח שלו עוד פועל מעט וזה טוב. לכל חברי הפורום אני מאחלת בריאות ליקיריהם , ולכם שבוע טוב ומבורך שנשמע רק בשורות טובות אמן אביבה

hregev

New member
אביבה יקרה!!!

ערב טוב, הצטערתי לשמוע שנכדך החדש קיבל צהבת, אבל זה לא נורא כי הרבה תינוקות מקבלים את המחלה הזו עם הוולדם, אז הברית נדחית מעט אבל יכול להיות שכל עכבה לטובה והוא מביא את המזל שלו איתו והוא מזל-טוב. לא הבנתי מה קורה עם הרגל שלך, אם זה באמת שבר אז עד כמה שידוע לי זה כאבים להרבה זמן ואם וידאו שזה שבר אז למה צריך לעשות אולטרה סאונד עכשיו? מה עם בעלך ? מה מצבו והאם הוקל לך עם העובד הזר? אצלינו אין שום שינוי ובטח לא לטובה - ממשיכים עם הדמיונות, כעת יש גם חוסר תיאבון, קושי בדיבור וכל שאר הדברים שאני צריכה לעזור לו בכל והוא פגיע מאד, מתחיל לבכות ואז צריך לנחם אותו ואני מבטיחה לו שאני אסתדר ואתגבר על כל הקשיים. או קיי אז לילה טוב ולהתראות חני

למעלה