חני בנט

champion5

New member
חני בנט

היתה גדולה ! טוב יעשו בהנהלת התוכנית אם ישקלו את חזרתה ! אפשר לשלב אותה עם ענת ואז בכלל יהיה צוות פיגוז !! אמדוקס ישראל

SHIRA 8

New member
מסכימה איתך

אבל לא חושבת שיש סיכוי שזה יקרה...

champion5

New member
חני האלופה

אם הצופים רוצים - הצופים מקבלים . אנחנו אישית פשוט הוקסמנו מהיכולות שלה . מגיע לה להשאר ! או לפחות שתנו לה איזה ראב 4 חלופי ...

imii

New member
חני ...

מוטיבציה ונחישות שראויים להערצה , על ההפקה אכן לשקול להחזיר אותה למירוץ . חני - העם איתך ! אמדוקס ישראל 2

shoko elit

New member
סתם מעצבנת (שלא נדבר על השותף שלה..

אני יודעת שזה לא יפה.. אבל מה היא עשתה שכולם מעריצים אותה. אני לא מעריצה אף האחד אבל תקחו למשל את נדב ולובו או את נעמה וחיים ... הם עשו הרבה והם גם צוות לעיניין.....

imii

New member
חני מדהימה !

בניגוד למשתתפים האחרים היא היתה צוות של sole participator והבחורה פשוט סחבה מדהים !! אין פה אחד באמדוקס שלא דיבר על זה . שימי לב שוקו , שעל האחרים אמרת "צוות לעניין" וזה נכון כי הם היו צוות . חני , לטובת העם ת ח ז ר י !! Amdocs Israel Ltd

champion5

New member
חני בנט !

בחורות שנונות ומבריקות כמוהה - יש להשאיר ב Prime Time . מישהו יודע עליה פרטים מעבר ? אמדוקס ישראל

Wild Dancer

New member
חני וענת מדהימות!!!

ענת ממש הרשימה אותי!! וחני אפילו עוד יותר!!! כל כך אהבתי אותן!!

חני באמת הייתה גדולה- עם כמה שאלות

גם ההפסד שלה היה בכבוד. היא הפסידה בכבוד, חייכה בסוף- "כי זה רק ספורט". זה משחק, ובמשחק העיקרון הוא גם לנצח ולהרוויח אבל גם להנות. אז השותף שלה (יקיר המותק) לא כל כך שית, פעולה אבל הם היו צמד חמד נפלא. אז יש אפשרות להחזיר זוג אחד? וביום חמישי הזה מתחדשת התוכנית?

ori 15

New member
כן...

קבוצה חדשה של 4 זוגות... הזוגות שייחזרו כנראה הם רק מהמקומות השניים וביניהם תהיה תחרות כלשהי

champion5

New member
חני בנט

מי שעשה את חני מצליחה הם היכולות האישיות שלה . יקיר אכן אדם נחמד אך מתאים יותר לתוכניות בידור אחרות , שיש להן סוג אחר של דרישות .

ziv4ever

New member
צר לי לבעס אבל...

אבל רק צוותים שהגיעו במקום השני חוזרים... הייתי מת לראות את חני וענת. חכו תראו, הזוג שייפול בפרק הבא: לקחו אחת כלה כמו פטיש 5 קילו ושמו אותה עם מישהי שהיא לא בדיוק ברוס לי... דורית! אנחנו אוהבים גם אותך! תחזרי עוד לפני שהלכת!!!

למעלה