חנייה

newKiticat

New member
חנייה

כן. חניה. אני מגיעה מאשקלון לבאר שבע במשך השבועיים הקרובים וכנראה רוב הזמן עם רכב. אני צריכה להגיע לבית המשפט, ובפעמיים היחידות שהייתי שם, חניתי ממש בחניון של בית המשפט- אבל בתשלום. יש מקום באזור עם חניה חינם? (ההיפרנטו שליד- זה חנייה חינם?)

fireman

New member
למצוא חניה בחינם

באזור בית המשפט זה בערך כמו למצוא נפט בחצר האחורית של הבניין בו את מתגוררת. באזור מרכז העיר כל החניה היא בתשלום בחניונים ומחוץ להם באמצעות כרטיסי חניה (ויש המון אכיפה) אם את חונה לשעה משתלמים כרטיסי חניה או שימוש באיזי פארק וחניה בכחול בלן מחוץ לחניונים. אם מדובר בחניה לכמה שעות אני הייתי ממליץ לחנות במגרש החניה הגדול שמאחורי בית פריזמה\בית נועם וללכת רגלית להיכל המשפט, עניין של 7-8 דקות הליכה.

Anin17

New member
תיכנסי לחניה של השופרסל שצמוד

לבית המשפט החניה היא חינם ללקוחות השופרסל, לפני שתרצי לצאת תקני משהו ממש זול ותשמרי את החשבונית

newKiticat

New member
אפילו

אם אני נמצאת בבית המשפט במשך 6-7 שעות? (אין לי בעיה לקנות משהו בבית משפט כמו ארוחת הצהריים, השאלה היא כמה זמן זה תקף...)

newKiticat

New member
בכלל

אין לי בעיה לחנות 'קצת' רחוק וללכת ברגל.... בסך הכל אני צריכה פתרון לשבועיים הקרוביים....

fireman

New member
אז כמו שכתבתי

החניון שמאחורי בית נועם יתאים לך בול מרחק של אולי 250 מטר מבית המשפט, באמת לא נורא.

fireman

New member
החניה של השופרסל היא ללקוחות

השופרסל ולכן תצטרכי לקנות משהו בשופרסל. אין שום סיבה לקנות ולשלם אם לא אכפת לך ללכת 7 דקות ברגל. כמו שכתבתי....בית נועם אם תרצי הכוונה רק תבקשי (תצייני רק מאיזה כיוון את מגיעה)

newKiticat

New member
אשמח לקבל הכוונה

יש מצב שאתה עדיין כאן? (נוסעת על הבוקר).... אני מגיעה מכיוון הכניסה לעיר... האממ.... כלומר, פונה שמאלה כשאני מגיעה לקניון ובית המשפט (או הכניסה לחניון שלו) היא בימין שלי....

למעלה