חנייה ברעננה

BellA עלמה

New member
חנייה ברעננה

(ולא מתכוונת לאחוזה) שאני צריכה להגיע לאחוזה אני הולכת ברגל. החנייה באופסטרלנד (לייד הדואר) בעייתית מאוד הפסי כחול לבן לא פותרות את הבעייה. אני גרה באזור החשמונאים ואני חונה בבראילן ולפעמים גם יותר רחוק נראה לי שהבעייה רק תחריף וגם לא נראה לי שיש פעתרון

BellA עלמה

New member
באופסטרלנד אין חנייה רוב הזמן

אני חונה במעון עולים באוסטרובסקי או יותר רחוק לייד אילנס תחשוב על זה שאני מגיע לספריה שם עם תיק כבד!! בחנייה של הדואר אין מקום בכלל

נאנ3

New member
אני מחנה ברחוב השרון, קרוב לגינה יש שפע של

חניה וגם ברגע שתחצי את הגינה תגיעי לרחוב אופסטרלנד, מאוד נוח לחנות שם, יש שם שפע של חניה. מאז שהתחלתי לחנות ברחוב השרון אני אפילו לא מחפשת חניה באופסטרלנד, ברחוב השרון אני תמיד מוצאת חניה.

יש עוד חניון קרוב

אני לא יודע אם הוא חינם לתושבי העיר או לא, חניון תת קרקעי, ברחוב היובל ממש כשנכנסים מקרן היסוד מימין, מתחת ל"רחבת המשביר" (יותר מדוייק - מתחת לרולדין). שווה בדיקה.

נסביר שוב

בחניה של הספריה/בית יד לבנים, אם תכנסי ותחני בסוף החניה, תמצאי את עצמך מאוד קרובה לאופסטרלנד. יש שם מעבר בין הבתים כך שמדובר בחניה קרובה ונוחה.

חגיתלה

New member
חניה איפה? לדואר או לספרייה?

לא הבנתי. דווקא אני לאחרונה בעקבות הכחול לבן מוצאת בקלות חניה ברחוב בן גוריון או בחניון של יד לבנים. ואם לא אז בחניון המשביר שמעבר לכביש ועם תעודת תושב 3 שעות חינם. מודה שדווקא הכחול לבן הוריד מהעומס על החניות.

למעלה