חניות יצירה

חניות יצירה

כרגע אני בתקופת לימודים, אבל אני מתכננת עם הסיום שלהם (עוד שבועיים וחצי
) לעשות פשיטה על חנות יצירה ולקנות לעצמי כל מיני שטויות לתוכניות היצירה שיש לי.. רציתי לשאול על איזה חניות אתם ממליצים חוץ מהחנות בסנטר בת"א. אני מחפשת חנויות באזור המרכז, מומלץ בתל אביב אבל גם גבעתיים זה בסדר
אני מחפשת: תיבות, בדי תחרה,ניצבים, מוטות ברזל, קליפסים, פרחים מיובשים, פרחי בד, כפתורים, חוטים... גם חנויות תפירה שיש בהם כפתורים מיוחדים יתקבלו בברכה. מישהו מכיר וממליץ?

עוד שאלה

אני מחפשת את התיבה הזאת
רק לא צבועה ומקושטת כמובן. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותה? וכמובן, קרדיט לבלוג שלקחתי ממנו את התמונה.

KarinDi

New member
תנסי לברר

בחנויות שברשימה שנתתי לך. אני יודעת בירושלים איפה יש כאלו ממש עכשיו, אבל בת"א אין לי מושג. סיכוי סביר שבאחת מהנ"ל תצליחי למצוא

אם מישהו יודע איפה, אשמח לקבל את הכתובת!!!

ותודה קרין, אני ממש מקווה למצוא.. אחד מהתכנונים שלי לגבי הקופסא הזאת זה להכין מקום לתכשיטים שלי. אפילו עם מראה! אני שוקלת גם להפוך אותה לתיבה עם מגירות נשלפות. כעיקרון אני זקוקה בעיקר לבסיס שלה וכוורת. וגם יש לי עוד כמה רעיונות לשימוש הקופסא הזאת. ברגע שאסיים עם הלימודים, אני בונה על אוסף קניות וצבע!! לי זה נשמע ממש כיף

טקסלית

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

במקרה צילמת את הקופסא שאני הכנתי מאיפה את בארץ שאוכל להכווין אותך לחנות שממנה קניתי? היא נקנתה בחנות שנקראת "הובי לי" ברחובות אם את רוצה עוד פרטים שאמח לתת לך טקסלית

../images/Emo204.gif

היי, מגניב שאת דווקא מוצאת את ההודעה שלי
(תשימי לב, נתתי לך קרדיט בהודעה הראשונה - זאת עם התמונה, בלוג נפלא!). אני מתל אביב, אני מחפשת את הקופסא הזאת כי אני מתכננת לבנות ממנה או ערכת תכשיטים או סטנד במגירות נשלפות. כעיקרון אני צריכה רק את הבסיס והכוורת. אם תוכלי לתת המלצות על חנויות, זה יעזור מאוד! תודה רבה! רחובות זה קצת רחוק, כי אין לי רכב..

תוכלי להשיג את הקופסה

במוזלים אשדוד או במקס סטוק במתחם מוצצים, ראשון לציון (באזור חונים קונים). וגם חלק נכבד ממה שרשמת.

KarinDi

New member
מזל טוב לסיום הלימודים!

המושג "חנויות יצירה" הוא מאוד מאוד גדול, מעבר לחנויות שאני אמליץ לך, יש המון חנויות פרטיות שממוקדות בנושאים ספציפיים- נייר, תפירה, קישוט עוגות, חריזה ועוד. אם תרצי משהו ספציפי- ננסה להמליץ . אני לא גרה באזור המרכז, אבל כמה שאני מכירה: - ארטא נחלת בנימין- חנות גדולה וכיפית, בדצמבר יש מכירות סוף שנה שוות במיוחד - פנאי לי- מאחורי עזריאלי, נדמה לי שזה על דרך פתח תקווה. אחת החנויות הוותיקות והכיפיות בתחום - הובי לובי- בגבעתיים, רחוב כורזין נשמח לשמוע על תוכניות היצירה שלך...נשמע כיף!

תודה על הרשימה הארוכה.. אשמח לקבל עוד המלצות!

אני יודעת שלכל דבר יש את החנות השייכת לו, כעיקרון אני מחפשת את הדברים האלו: תיבות (למשל כמו זאת שבתמונה) מעץ, בדי תחרה, ניצבים, מוטות ברזל קצרות, קליפסים, פרחים מיובשים, פרחי בד, כפתורים, מראה בגודל חצי מדף מדפסת, טבעות ברזל, כמו נייר עטיפה רק מפלסטיק שקוף. וזהו, צבעים ושאר השטויות נראה לי אפשר למצוא גם בקרביץ וכאלו. אבל את הנ"ל אני לא ממש יודעת. עוד המלצות יתקבלו בברכה. האמת זה יהיה נחמד אם תעשה שרשור חנויות יצירה מומלצות מכל מיני אזורים בארץ. זה יעזור לי לפחות, ואולי לעוד אנשים שצריכים עזרה..

עינבלית

New member
אני מתכננת להגיע לירושליים מחר

תוכלי לספר לי איפה הסניף של ביג דיל בי-ם? (אמורה להיות בהלני המלכה)

KarinDi

New member
ביג דיל בירושלים

קודם כל- את מגיעה לירושלים ולא מודיעה לי?! יש לנו החלפות לעשות!!! דבר שני- יש 4 סניפים בירושלים. זה שנמצא במרכז העיר (הכי קרוב להלני המלכה) הוא ברחוב לונץ- 3 ד' הליכה מהלני המלכה...את מוזמנת להתקשר ואני אסביר לך איפה בדיוק!

למעלה