חניות בגדים

אם משעמם לכם חפשו עבודה אחרת

במקום שיש פחות מוכרים ויותר לקוחות. אני לא אתלונן על מוכרת אלא אם היא היתה בוטה או חוצפנית מאד מאד, לא סתם, אבל שאני אומרת: "לא תודה, אני מסתדרת" תעזבו אותי לנפשי! לא רוצה בגדים לילדים ולא לנכדים ולא לבן אלפק, באתי לקנות לי חולצה, וזהו.

blue skies

New member
אני בהחלט מבינה מה את אומרת

אומנם לא הייתי מוכרת בחנות אבל אני מבינה שבסה"כ אלו דרישות מדרגות גבוהות יותר ואת ומוכרות אחרות עושות את העבודה שמוטלת עליכן אבל אם אני נכנסת לחנות בגדים, גם אם זה רק בשביל להסתכל ובלי איזשהו תכנון מסוים לקנות והמוכרת נגשת אלי ואני אומרת לה תודה אבל אני מסתכלת ואם אני אצטרך אני אפנה אליך והמוכרת ממשיכה ללכת אחרי בהבדל של חצי צעד ממני כאילו מינימום הייתי פושעת שקיבלה חופשה מהכלא לכמה שעות וגורמת לי להרגשה רעה זה לא כלכך מתאים לי ונעים לי ובאותו מקרה ספציפי שאני מדברת עליו היה עלי כסף שהיה מיועד לבזבוז על בגדים והיו שם דברים נחמדים שרציתי לקנות אבל התבאסתי להשאר שם אז הלכתי ובזבתי אותו במקום אחר שהיה לי הרבה יותר נעים לקנות בו

lonestar2003

New member
ניחא בגדים

בסופר פארם זה הכי מעיק. תני לראות קרמים בשקט! כל דוכן שאת שניה עוברת ליד "את יודעת שיש מבצע 1+1 בפנינה רוזנבלום" (בא לי לענות לה "תקני את פנינה רוזנבלום!!!") ממשיכה ללכת "שלום. את יודעת שיש 1+1 על מוצרי ניוואה" עוד רבע מטר "שלום. כבר אמרו לך שיש מבצע על מוצרי מייבלין ניו יורק?" ועוד טיפה "שלום. את מכירה את הצלליות החדשות של ג'ייד וזה עכשיו ב30 אחוז הנחה. מבצע כדאי ביותר! צלליות מצויינות..." די!!!

blue skies

New member
ובנוסף, בנות הסופרפארם

בחלק גדול מהמקרים לא באמת יודעות לאפר ולהניח צלליות/מייקאפ וכו

alma26

New member
בנות! מה קורה לכן?????

עברתי עכשיו על כל השרשור הזה ואני ממש מזועזעת!!! כולכן נותנות שירות, כולכן יודעות מה זה נהלים של חברה שחייבים לפעול על פיהם לא משנה אם הם ניראים לכן או לא! אז למה לא להבין את המוכרות בחנויות הבגדים??? מה ההבדל?? אני אמנם לא מוכרת, אבל אני יכולה לגמרי להבין אותן, אני מודה שאני מתחרפנת מהתקרצצות שלהן, אבל אני עובדת מספיק זמן בשירות לקוחות בשביל לדעת שהמוכרת "המתקרצצת" עושה בסה"כ את העבודה שלה!! אם היא לא תתקרצץ אז יגידו לה שהיא לא מוכרת מספיק! זו הראיה המעוותת של הבוס שלה וזה הכל! אני בטוחה ב- 10000% שאותה מוכרת היתה מעדיפה לשבת רגל על רגל עם כוס קפה ולומר ללקוח "אני פה אם תרצה אותי" אבל היא לא יכולה יש לה מנהל מעליה!!! מה לא ברור??? אני יכולה לתת לכם דוגמא מצויינת של חברה שלי שעבדה בשתי חנויות במקביל, באחת החנויות היא היתה ח י י ב ת לפנות לכל לקוח שנכנס לחנות ולומר "אני יכולה לעזור?" ואז להצמד ועל כל דבר שהוא מסתכל להסביר לו מה זה מבלי שהלקוח ידרוש הסבר ..וכשהיא היתה מסיימת את המשמרת הזו היא עברה למשמרת הבאה שלה בחנות השניה [באותו רחוב-לא שזה רלוונטי] ושם המנהלת אמרה לה מפורשות לא משנה מה תגידי רק שלא תעיזי לומר את המשפט "אני יכולה לעזור?" ושלא תעיזי להתקרצץ תני ללקוח להסתובב תראי לו שראית אותו אם הוא ירצה משהו הוא כבר יפנה אלייך"--ממש ככה!! אותה בחורה אומללה היתה צריכה ממש לעשות סוויץ לעצמה כל יום מחדש מ"מוכרת מתקרצצת" ל"מוכרת אדישה"- תאמינו לי שהיא לא נהנתה מזה. [היום היא עזבה את אחת מהחנויות..ודווקא לא את זו שהיא אמורה להתקרצץ זה אלא את השנייה..] אז באמת בנות, יש לכן איזושהי בעיה עם הגישה של המוכרת פנו למנהל ותעירו על הגישה ולא על המוכרת שבסה"כ עושה את העבודה שלה. בכל אופן לא משנה מה תעשו..אל תהפכו את הבגדים בכוונה!!! זה המינימום יחס והבנה שאפשר לדרוש מנותנת שירות אחת לשניה... זהו, מצטערת שזה היה כ"כ ארוך אבל זה באמת ממש הציק לי,את רוצה שלקוחות יהיו נחמדים אלייך, אז קודם כל תהיי בעצמך לקוחה נחמדה!

blue skies

New member
תאמיני לי

אני לקוחה נחמדה לפעמים אפילו יותר מידי נחמדה וההערה שנתתי על בנות הסופרפארם לא היתה עלזה שהן מציעות או לא מציעות עזרה אלא על המקצועיות שלהן הקוסמטיקאיות למינהן שנמצאות בסופרפארם בחלק גדול מהמקרים (אני לא אומרת בכולם) לא יודעת לאפר ולהתאים מה שצריך לבחורה ספציפית ואני לא אומרת את זה סתם אלא כי נתקלתי בדברים כאלו עלי וראיתי גם על אחרות את זה

superyal

New member
חבר'ה חבר'ה

אתם שוכחים שגם המוכרות הן נותנות שירות כמוכן אני בטוחה שהן לא מציקות מרצונן (לפחות לא רובן) אני מניחה שמה לעשות יש להן סיבות למשל: המנהל/ת נמצאים ודוחפים אותן לזה הן מרוויחות ממכירות (כל מי שמרוויח ממכירות יודע שאין ברירה אלא לנסות קצת לדחוף) זה חלק מהחובה שלהם (לבדוק תמיד שהלקוח לא צריך עזרה) וכו' לא שאני מוכרת בחנות או שאני לא מתעצבנת מזה אבל עד גבול מסויים אפשר להבין אותן בסופו של דבר אם תגידו להן שאתם לא צריכים עזרה הן יעזבו עד שתבקשו את העזרה ברור שיש כאלה שיציקו ויתעלקו יותר מידי אבל גם בכל מקום אחר יש נותני שירות שמצדיקים את כל הרוע שאומרים עלינו ויש אותנו שסובלים מזה

למעלה