חניוני לילה

חניוני לילה

(פירסמתי את השאלה הזאת גם בפורום טיולים וידיעת הארץ, ואני מפרסמת גם פה למקרה שיש פה מישהו שידע לענות) אנחנו רוצים לעשות קמפינג בפסח ללילה או שניים, עוד לא החלטנו איפה. אני יודעת שאסור לישון בשטח של שמורות טבע. האם מותר לישון בלילה בחניוני קק"ל? חיפשתי באתר שלהם מידע ולא מצאתי, ובמפה החניונים מסומנים בסימן של קק"ל ושל חניון יום, ולא של חניון לילה. אז אני תוהה האם מותר... חוץ מזה אשמח להמלצות למקומות בהם אפשר לזרוק אוהל (מצידנו שלא יהיה שם מים זורמים, אנחנו מחפשים רק מקום לזרוק בו את האוהל ושיהיה בו קצת צל במשך היום), כרגע הנטייה היא לאיזור בית שאן/הגליל המזרחי, או לגליל המערבי. חשוב לנו שלא יהיה המוני מדי, למרות שנראה לי שיהיה קשה למצוא מקום כזה בפסח.

לינה בחניוני קק"ל

פקחים של קק"ל לא יגרשו אותך מהחניונים שלהם. צריך רק לודא שזה של קק"ל ושזה לא באזור מסוכן ביטחונית (צה"ל). אם תגיעו מאוחר, 5 בערב ואילך, לא תמצאו שם פקחים של קק"ל.

יובל 1968

New member
חשוב לגבי חניוני קק"ל בחגים

נכון גם לגבי חניוני הלילה שבנגב: ברובם יהיו הרבה מאד אנשים, ואם יהיו בחניון תנועות נוער אז קיים סיכוי שלא תוכל לחנות שם.

ה דרומי

New member
מצורף קישור

למטה יש את מספר הטלפון שלהם ותבררו האם עדין קיים החניון שם? ד"א גם תבררו בגני חוגה?

ה דרומי

New member
ניסון נוסף לקישור

http://www.parks.org.il/BuildaGate5/general2/data_card.php?U=no&SiteName=parks&ItemID=369182572&ValuePage=Card1

תודה

כתוב שהחניון הוא ל-100 איש ומעלה... כיוון שאנחנו רק שניים וחצי (אני, בן זוגי והכלבה...) אני חושבת שזה לא רלוונטי. בכל מקרה, כנראה נישן באחד מחניוני קק"ל בגלבוע.

למעלה