"חניון מעין שרונה

יענקיק

New member
"חניון מעין שרונה

חברים יקרים עד כאן,יש גבול לחוצפה ולחוסר הפירגון שלנו.ועדת ההנצחה של מורי הדרך בהתנדבות יוצרת קשר עם אנשי קק"ל.המטרה הקמת חניון ליד מעין "שרונה"בנקודת התצפית היפה לכיון בקעת יבניאל.למה-לא.נכון קק"ל דורשת 25000 ש"ח.במצב של היום לא קל להגיע לסכום הזה.ועם כל זה חייבים לבצע את זה.זה הכבוד שלנו לאותם מורי הדרך דור המיסדים.כבודם זה כבודנו. עם 500 מדריכים ומדריכות מוסמכים פעילים יתנו סך של 50 ש"ח כל אחד או אחת לצורך מטרה זו.את הכסף ישלחו לאחד מחברי הועדה.ואותו תורם יקבל קבלה.זה דבר חשוב מאד למשפחות. בתודה יענקיק

ליענקיק

עם כל החברות, אני לא יודע למי התכוונת שאמרת שזו חוצפה לא לתת כסף כשנדרשים, קרא קודם את מה שכתבתי, ואני לא רוצה לאמר לך שהכסף שלי לא גדל על העצים ואם כגימלאי אני צריך לעבוד כדי להשלים את המשכורת ועם קהל ישראלי לא קל, כל גרוש שאני מרוויח הוא בזיעת אפי. אני בעד הנצחה אבל לא בדרך הפרטצ'ית ובטח לא כשבראל בעסק, זה שהתעלם ממני כשהיה ראש האגודה ועוד ברוב חוצפתו טען שאולי בכלל אני לא חבר, כאשר הייתי חבר וברשותו מחשב והוא יכול לדעת תוך שניה אם אני חבר או לא באגודה ולא להשליך עלי בוץ (ולא מומלץ שיכחיש זאת, כיוון שכל הויכוחים הנוקבים מודפסים ושמורים אצלי). אני הייתי תמיד בעד חברות באגודה, אבל כשיורקים עלי שוב ושוב ושוב, זה מתחיל להיות גשם, ואז אני רץ לתפוס מחסה במקום אחר.

יענקיק

New member
לשפירא מאיר מיענקיק

למאיר ידידי התיחסות שלי לנושא החניון בלבד.אני חושב שזואת חוצפה לפגוע כך בחברי ועדה מתנדבים.ללא קשר לנושא התרומה ,זה ענין פרטי של כל אחד באופן אישי. לכן אני מתנצל כחבר עם נפגעת ואתך הסליחה. בידידות יענקיק

תרומה

כל התורם לעמותה רשומה מקבל זיכוי מס, מעניין לאיזו עמותה תורמים ואיזה קבלה מקבלים (ראה נסיון עבר תשלום תשלום חל"ת).

??????

עוד לא תרמת וכבר אתה מבקש החזרי מס? מה שחסר בדיון ההזיו המתנהל בפורום שתבקשו לבדוק גם את רשימת המונצחים. מי שמעונין ירתם ויתרום ומי שלא יבורך גם הוא בחניון נוסף יפה בארץ ישראל. את תבורכו.

תרומה

יענקל'ה שלום נכון עוד לא תרמתי. בכל עיניין הבט תמיד קדימה, כדאי לך לבדוק וללמוד את נושא תרומות ומלכ"רים לפני שאתה תורם לכל גוף שהוא. הלוואי שיקום החניון, אשלח את נכדי וניניי (ראה דבריו של איזה גורן) לעשות מנגל כפי שעשה הסבא מורה הדרך, למרגלות האנדרטה שבה אולי יחרט שמי (ליד שמו של יאנקיק)..

למעלה