הסבירו לך במאי האחרון את התשובה. אני אוסיף שככל הנראה לתת ליישובים בסביבה שלא ניתן לשרת בתחבורה ציבורית אופציה לתת להם להגיע לירושלים בנת״צ בכביש 1.בצומת חטיבה 7, עדיין ריק ממכוניות ו/או אוטובוסים.
העבודות הסתיימו מזמן, אז בשביל מה בנו אותו בכלל?
נכון - כתבתי על זה לפני כמה חודשים, אבל מאז עברתי לא מעט פעמים, והחניון לא פעיל. שלשום בסביבות השעה 11 ואחה"צ בסביבות 15-16.הסבירו לך במאי האחרון את התשובה. אני אוסיף שככל הנראה לתת ליישובים בסביבה שלא ניתן לשרת בתחבורה ציבורית אופציה לתת להם להגיע לירושלים בנת״צ בכביש 1.
זה מאוד תלוי באיזה שעה עברת שם. כי אם זה בסוף שבוע ברור שלא יהיו רכבים.
את מתכוונת לכך שהוא ריק.נכון - כתבתי על זה לפני כמה חודשים, אבל מאז עברתי לא מעט פעמים, והחניון לא פעיל. שלשום בסביבות השעה 11 ואחה"צ בסביבות 15-16.
יצאתי מבאר שבע ב 10:30 ומירושלים בשעה 15
לחלוטין - ריק ושומם.את מתכוונת לכך שהוא ריק.
לפי "מר קו" קו 430 פועל (המיניבוסים מהחניון לעיר) עוד פועל. וגם כמות העולים בחניון היא בערך 28 עולים ביום. לא הצלחה, אבל לא כישלון מוחלט שמצדיק את ביטול הקו.
אני חושב שלא בהכרח כולם עולים על ה430.את מתכוונת לכך שהוא ריק.
לפי "מר קו" קו 430 פועל (המיניבוסים מהחניון לעיר) עוד פועל. וגם כמות העולים בחניון היא בערך 28 עולים ביום. לא הצלחה, אבל לא כישלון מוחלט שמצדיק את ביטול הקו.
לא נראה לי שהיה מוכן לפני שנתיים. אולי היו אז בשלבי בניה/הכנה.החניון טכנית פעיל. הביקוש שלו נמוך מסיבות שונות אך הוא לא בוטל מאז שנפתח בינואר 2023
הוא נחנך לפני שנתיים: בינואר 23לא נראה לי שהיה מוכן לפני שנתיים. אולי היו אז בשלבי בניה/הכנה.
אם כך, בכל נסיעה שלי לירושלים בימי חול, מעולם לא ראיתי רכב פרטי אחד, או אוטובוס/מיניבוס אחד.הוא נחנך לפני שתיים: בינואר 23
אני חושב שלא בהכרח כולם עולים על ה430.
ויעיד על כך שיש שם מעל 150 מכוניות חונות שמגיעות מקווים מירושלים
יש כאן עדויות סותרות על מה קורה עם החניון הזה.אם כך, בכל נסיעה שלי לירושלים בימי חול, מעולם לא ראיתי רכב פרטי אחד, או אוטובוס/מיניבוס אחד.
לא זכרתי שעברו שנתיים מאז.
קו 430 נחנך לפני כשנתיים, כדי לתת תעסוקה ל'גמלאי' התיק תוק הירושלמי.יש כאן עדויות סותרות על מה קורה עם החניון הזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.