חניה בת"א ותו איזורי

benpual

New member
חניה בת"א ותו איזורי

בוקר טוב לכולם.....
ניסיתי לאתר דרך האתר של העירייה את הסיפור של החניה אבל לא מצאתי תשובה לגביי זה אז ככה:
אני גר בדיזינגוף בדירה עם שותפים שכורה , ובאזור הבית מצאתי פה ושם כמה חניות שמסומנות בכחול לבן -
השאלה היא איך אפשר להינצל מהדו"ח שפקח לא ייתן לי? אני עובד בעבודה במשמרות ולפעמים הרכב מחנה ביום ולפעמים בלילה... איפה אני יכול להחנות מבלי לקבל דו"ח חניה? אני גר בדיזינגוף פינת בר כוכבא.

שאלה שנייה:
ראיתי שבשביל לקבל תו חניה איזורי הרכב אמור להיות על שמי והרכב אינו על שמי , והדירה שאני גר בה היא שכורה שותפים , ובספח ת.ז רשום שאני גר בכתובת אחרת בדרום ת"א , יש מה לעשות עם זה?

תודה לעוזרים

דןמור

New member
כמה תשובות לגבי תו חניה

(מדובר בידע כללי בלבד, לא מתחייב ב-100%):
לגבי כתובת המגורים - אם החניות שליד הבית שלך הן כחול-לבן כללי ולא רק לבעלי תו מסוים (בדרך כלל צד אחד של הרחוב הוא כללי וצד אחד הוא רק לתושבי האזור), אתה לא חייב להחליף את כתובת המגורים שלך ואתה יכול לחנות בכחול-לבן בכל שעה ללא הגבלה אם יש לך תו בתוקף של תל אביב.

למיטב ידיעתי, אם מדובר רק כחול לבן לבעלי תו - אתה חייב לשנות את כתובת המגורים שלך לכתובת הנכונה (אם אני לא טועה זה אזור 1) ושהארנונה תהיה על שמך בשביל לקבל תו מתאים. אין בעיה עם העובדה שמדובר בדירה שכורה (אלא אם זה לתקופה קצרה מאד).

לגבי רכב - אם הרכב על שם אחד מההורים שלך אז אין בעיה - אתה רק צריך תצהיר משפטי מאושר בידי עורך דין או רשם בית משפט, שבו מצהיר בעל הרכב שהעמיד את רכבו לשימושו הבלעדי של בנו או בתו (תו החניה יינתן בתנאי שלמבקש אין רכב נוסף ברשותו).

מקווה שעזרתי!

למעלה