חנות

haplo22

New member
חנות

מישו יכול לתת הסבר קצת מפורט על איך פותחים חנות א מיול או איך שזה נקרא.. תודה!!

הסבר בפנים..

חנות כמו בFMים? אם כן צריך לקנות CASH. מיול זה לא בעיה.. פשוט פותחים שחקן נוסף.[באותו סרבר כמובן]

...

נכון איפה שהסרבר שאתה משחק? יש מקום של שלושה שחקנים-תפתח שחקן ותעביר אילו את כל הדברים שאתה לא צריך או רוצה למכור.. מקווה שהבנת =]

haplo22

New member
אם כך, לא הבנת אותי

אני לא צריך שחקן שישמש אותי כ"מחסן" אני צריך שחקן שיעמוד עם שלט מעליו ושנכנסים זה כמו חנות...

נו בישביל זה צריך קאש.. וזה עולה כסף אמיתי

אני מקווהההה שגם את זה אתה יודע=]

haplo22

New member
עם כל הכבוד לניסיון העזרה

את הציניות הזו תשמור לעצמך! אל תשחק אותה איזה מומחה גדול כי לקח לך 3 שעות להבין שאלה פשוטה אז לא תודה לך!!!

האמת שאני לא מבינה למה אתה מתעצבן עליו

שאלת מה זה חנות או מיול, חנות ומיול זה שני דברים שונים... וכן, חנות קונים בכסף אמיתי. תסתכל בכפתור הקאש שופ יש באחד הדפים אפשרות לקנות רשיון לחנות. 1.8 $

לפני שאת מגיבה ככה תקראי את מה שהוא רשם../images/Emo108.gif

הסבר בפנים..ו איציק ITZIK ו 09:30 | 18/04/07 חנות כמו בFMים? אם כן צריך לקנות CASH. מיול זה לא בעיה.. פשוט פותחים שחקן נוסף.[באותו סרבר כמובן] הוא ענה לך על השאלה בהודעה הראשונה שלו, FM זה איפה שאת רואה את כל ה"שלטים", הבנאדם מנסה לעזור לך ואת מתנהגת אליו כמו לכלב...

haplo22

New member
קודם כל זה אתה ולא את...

אחר כך זה הצורה שהבחור ענה - ציניות דוחה...

ToryMaster

New member
הוא לא ענה בציניות

הוא ניסה לעזור וקיבל בתמורה תגובה די מעליבה, אני במקומו לא הייתי מנסה לעזור לך שוב, אבל הוא כן ניסה, גם אם התלוצץ.

-_-../images/Emo118.gif

כנראה היה פה בלבול קטן. אנשים פתוחים מיולים בשביל להציב אותם כל הזמן בFM.. המיול עצמו זו דמות "מחסן" כמו שקראת לה. החנות זה משהו אחר.

haplo22

New member
גועל

יצאתי מאוכזב מכולכם, חשבתי שיש כאן אנשים רציניים אבל כנראה שלא, במקום לעזור אתם תוקפים ועונים בציניות מגעילה, פשוט דוחה אותי.

ממש לא../images/Emo13.gif

אני באמת ניסתי לעזור לך. כנראה לא הצלחתי
יש לי חיים חוץ מלצחוק על אנשים אחרים.

miss_t

New member
היי haplo

חבל לשמוע שהתאכזבת כנראה שהייתה פה אי הבנה רצינית. מקווה שהסתדרת והבנת את מה שביקשת לדעת.

אתה היחיד שחוושב שפנו אליך בציניות

וחבל שאתה מסתכל ככה על הדברים, רק רצו לעזור לך.

למעלה