חנות

yontes

New member
חנות

מכירים את החנות באבן גבירול ליד נורדאו? אפשר לסמוך עליו?

אביק6

New member
הייתי שם פעם אחת

כשחיפשתי אופניים וההתרשמות שלי הייתה שמדובר בבן אדם לא כ"כ מקצועי וגם לא נראה לי שהוא הגון. אני מדגיש שלא קרה שום דבר בפועל וזאת רק התרשמות.

yuv R

New member
שם קניתי את האופניים שלי...

...בגיל 12. פיז'ו ספורט. (כביש?) למשהו רציני יותר הייתי מחפש חנות מסודרת יותר.

Mנטה

New member
חזרתי גם מסלאלום עכשיו ועוד יותר

התבלבלתי. המוכר בסלאלום אמר לי שהג'יאנט מעולות אבל בסיסיות והציע לי בתורו מעולות אך בסיסיות אחרות. לא כל כך קלטתי את השמות (ג'מיס ? משהו כזה ?) אבל לא הבנתי מה ההבדל מלבד זה שזה יעלה לי הרבה יותר (בערך כפול, 1600 לעומת 850). הוא גם דיבר על חנות שמטפלת ברוכבים, אבל אם אני אקנה אופניים אצל אחד לא אוכל לטפל אצל אחר ? לא הבנתי את הנקודה הזאת. בקיצור, אני עדיין לא מצליחה להבין מה עדיף ומה כדאי ואיך לצאת בפחות נזק יחסי
אבל עם יותר איכות. ואולי בכלל עדיף משומשים ?

IlanShacham

New member
בעקרון החנות שאת קונה ממנה

את האופניים נותנת שרות, לרוב ללא תשלום, כל מיני כיוונים וכד' (ויש הרבה...). חשוב מאוד לקנות את האופניים מחנות רצינית, עם מכונאים רציניים, ושגם יודעת לתת שרות כמו שצריך. רשימת חנויות כאלה קיימת בקישורים של הפורום. בחנות כזו גם ידאגו להתאים לך אופניים שמתאימות לך, לכוון את גובה ומיקום האוכף כמו שצריך וכד'. ג'מיס באופן כללי חברה טובה. אבל גם ג'יאנט, ואני זוכר לטובה את אופני השטח הראשונים שלי שהיו ג'יאנט פשוטות. כל הכבוד על הסבלנות וההשקעה

schwinnie

New member
משומשות זו אופציה מצויינת

אבל - אם את קונה ממישהו פרטי, אל תוותרי בשום אופן על בדיקה בחנות טובה. אותי הצילו משילדה קטנה מדי שברוב בורותי לא הבחנתי בכך בעצמי. הבדיקה אצל חלק בחינם (כגון סינגלטרק) ואחרים יגבו מחיר סמלי (נו, פדלאה תעשה לה מחיר.....). אפשר גם לקנות משומשות שמוצגות למכירה בחלק מהחנויות ואז גם בד"כ ניתנת אחריות על המיכלולים+ תיקונים וכיוונונים.

החנות במרמורק.. כמה מילים טובות

קניתי שם את האופני הרים הראשונים שלי- Giant Yukon. נכון, החנות קטנה ופחות מקצועית (בלשון המעטה) ביחס לחנויות בחשמונאים.... אבל, המחירים שלו זולים יותר, ולמרות כל מני "תחושות" של אנשים כאן בפורום... אז הבחור שם הגון מאד, והנה הסיפור: חיכיתי ל- Giant במשך כמעט חודש עד שהגיע אספקה לחנות, ובאותו יום רצתי לשים את ידי על הזוג הנחשק, מכיוון שלא יכולתי לקחת אותם באותו יום, החלטתי מרצוני לשלם עליהם ולקחת אותם יום לאחר מכן. המחיר ששולם היה בסביבות 1400 ש"ח. בבוקר שלמחרת הגעתי לחנות והסתבר שנפלה אי הבנה לגבי מחירם האמיתי, הבחור ביקש עליהם בטעות מחיר של Rincon (הדגם הזול יותר, עם שם קצת דומה)- כאשר בפועל- מחיר ה- Yukon היה 2100 ש"ח.... (בדקתי לאחר מכן גם במקומות אחרים). למרות שהאופנים היו עדין אצלו והוא יכל לדרוש ממני את ההפרש- הבחור ביקש רק תוספת של 100 ש"ח על המחיר שכבר שולם לו- וזה כדי שהוא לא יצא מופסד מהעיסקה! מעבר לכך, טיפולים בסיסיים של כיוון הילוכים, מעצורים, שמיניות וכו'- תמיד בוצעו אצלו על המקום ובמסגרת האחריות, כך שאין מה לחשוש.... בהצלחה!

למעלה