חנות notebook club

קניתי אצלם

שירות נעים, יעיל והחברה חביבים ביותר. עדיין (מקווה שלעולם לא) לא הייתי צריך מהם שירות לאחר קנייה כך שאני לא יכול להעיד על זה.

kobi 23

New member
מה שהכי נחמד אצלם

זה התצוגה,כל המחשבים פתוחים וניתן לבדוק ולהתרשם מכל מחשב ממש בידיים. בניגוד מוחלט לכל שאר המשווקים שבמקרה הטוב הם מאחורי פלסטיק סגור

kobi 23

New member
ועוד משהו

ממה שהבנתי הם עובדים עם יבואן שמומלץ בקרב שוכני הפורום פה (CMS)
טוב,אני חוזר לSCARE FACE . אחד הסרטים הגדולים !!!

Y. Welis

New member
'פני צלקת'. אכן גדול. בעיקר הקטע עם המסוק

שפאצ'ינו רואה מרחוק. וואאאאאאא...

kobi 23

New member
אכן חבל על הזמן !!!

אבל הקטע האהוב עלי הוא....."SAY HELLO TO MY LITTLE FRINDE " אין מה להגיד שחקן ענק

Y. Welis

New member
יש בו משהו כיפי לעומת סרטי גנגסטרים אחרים

כמו 'החבר'ה הטובים' (או בטח לעומת הסופראנוס המעצבנים), שמצליח להעביר את כל הדברים המזעזעים שבו בצורה נעימה. קצת כמו המשחק Vice city מסידרת GTA 3. יש לו אגב המשך עקיף - 'דרכו של קרליטו' שביים אותו במאי (דה פלמה), עם הופעה גדולה של שון פן כעורך דין, עם תספורת בלתי נשכחת - אבל עדיין פחות כיפי.

Jan22

New member
כמובן ,הם נוטים לפרסם את עצמם על גבי הפורום

לעיתים תכופות. אולי ננצל את ההזדמנות כדי לומר שקיימים מחירים נמוכים יותר במקומות אחרים ? אכן כן ,נוט-קלאב ,אתם לא הכי זולים בשוק.

sb21

New member
נכון, לפעמים המחירים ב"משב" זולים יותר.

אבל הרבה לא מכירים את החנות הזאת.

mmmikush

New member
אני קניתי במשב

והייתי מרוצה: מהיחס, הנכונות לברר כל מיני דברים (קצת שיגעתי לבחור שם את המוח) ומהמחיר. כשאני קניתי את הדל שלי, הם היו הכי זולים. מכיוון שאני מחיפה, היה לי נוח וקל גם לקפוץ אליהם ולקחת את המחשב בעצמי.

Jan22

New member
לא בהכרח

אני זוכר כמה הצעות ניידים בתשלומים (אשראי) ועדיין המחיר הסופי היה נמוך יותר מאשר נוטבוקלאב. הם מפרסמים את עצמם על ימין ועל שמאל (בכל הפורומים הקיימים האפשריים) ,וזה רק מראה ההיפך ,שהם לא הכי זולים !!!!

RoyBO

New member
אני חושב שלאחרונה המחירים יותר נוחים שם

אני לא קניתי משם, אני ממליץ למי שרוצה להזמין עם XP או סוללה כזו או אחרת להזמין מהם כי הם היחידים שמאפשרים זאת.

Jan22

New member
האמת

התקנת WINDOWS XP זה לא סיפור ,ולמי שיש את הידע המינימלי -בסיסי של התקנות יכול לעשות את זה לבד. עושים סך הכל פירמוט למחשב (במידה ולא עובדים עם ויסטה) ומתקינים. ואני יכול לומר לך על לפחות 2 ניידים שנקנו לא בנוטבוקלאב עם הפרשי מחירים משמעותיים.

למעלה