חנות ksp
היי, בעצתכם החלטתי לקנות את המחשב המופיע למטה ב4300 ש"ח בKSP שמעתי פה הרבה תגובות טובות ורעות לסירוגין, השאלה שלי היא האם גם במחשבים ניידים הם יכולים להתעסק עם החלקים? כיצד אני יכולה לבדוק שהמחשב לא משופץ, מחודש, משוחזר וכדומה.. האם הייתה לכם התנסות רעה לגביהם בקשר לניידים? בעקרון האחריות היא של ניופאן והם די בסדר... תודה מראש

Dell Inspiron 6400 - GX319 CPU Intel Duo Processor T2080 1.73GHz Memory 1GB 667Mhz HD 120 GB 5400 rpm Display TFT LCD 15.4'' WXGA 1280X800 TrueLife GPU Intel® 950GML upto 224MB shared system memory Optical Device DVD Multi Burner Wireless WiFi 802.11 Bluetooth Yes S-Video Out Yes D-sub (VGA) Yes USB 4XUSB 2.0 RJ-45 Yes FireWire Yes MIC external microphone-in connector (mono) Line In/Out external speakers/headphone Card Reader Integrated 5-1 Card Reader OS Windows Visa Home Basic (Heb) Weight 2.8 kg Battery 6-cell 53WHr Li-ION Warranty שלוש שנים ע''י ניופאן
היי, בעצתכם החלטתי לקנות את המחשב המופיע למטה ב4300 ש"ח בKSP שמעתי פה הרבה תגובות טובות ורעות לסירוגין, השאלה שלי היא האם גם במחשבים ניידים הם יכולים להתעסק עם החלקים? כיצד אני יכולה לבדוק שהמחשב לא משופץ, מחודש, משוחזר וכדומה.. האם הייתה לכם התנסות רעה לגביהם בקשר לניידים? בעקרון האחריות היא של ניופאן והם די בסדר... תודה מראש