חנות ksp

blossom19

New member
חנות ksp

היי, בעצתכם החלטתי לקנות את המחשב המופיע למטה ב4300 ש"ח בKSP שמעתי פה הרבה תגובות טובות ורעות לסירוגין, השאלה שלי היא האם גם במחשבים ניידים הם יכולים להתעסק עם החלקים? כיצד אני יכולה לבדוק שהמחשב לא משופץ, מחודש, משוחזר וכדומה.. האם הייתה לכם התנסות רעה לגביהם בקשר לניידים? בעקרון האחריות היא של ניופאן והם די בסדר... תודה מראש :):):) ‎Dell Inspiron 6400 - GX319‎ ‎ CPU‎ ‎Intel Duo Processor T2080 1.73GHz‎ ‎ Memory‎ ‎1GB 667Mhz‎ ‎ HD‎ ‎120 GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎TFT LCD 15.4'' WXGA 1280X800 TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎Intel® 950GML upto 224MB shared system memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Multi Burner‎ ‎ Wireless‎ ‎WiFi 802.11‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ Yes‎ ‎ S-Video Out‎ ‎ Yes‎ ‎ D-sub (VGA)‎ ‎ Yes‎ ‎ USB‎ ‎ 4XUSB 2.0‎ ‎ RJ-45‎ ‎ Yes‎ ‎ FireWire‎ ‎ Yes‎ ‎ MIC‎ ‎ external microphone-in connector (mono)‎ ‎ Line In/Out‎ ‎ external speakers/headphone‎ ‎ Card Reader‎ ‎Integrated 5-1 Card Reader ‎ ‎ OS‎ ‎Windows Visa Home Basic (Heb)‎ ‎ Weight‎ ‎2.8 kg‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell 53WHr Li-ION ‎ ‎ Warranty‎ ‎ שלוש שנים ע''י ניופאן‎

kobi 23

New member
צודק,איזה טמבל אני

המחיר בסדר נראה לי. KSP לא אמורה להתעסק עם החומרה של הניידים,מי שנותנים את השירות זה ניופאן (במקרה הזה,יש עוד 3 יבואנים של דל בארץ) תבדוק האם המחיר הוא גם בתשלומים או שמא רק במזומן.משום שיש לKSP קטע של "מזומן שטרות"

sb21

New member
אם תשלם במזומון המחיר יהיה 4090 ש"ח

אחרת אפשר לקנות במחסני חשמל ב4399 ש"ח. אם המחשב אטום מהמפעל (באנגלית זה נשמע יותר טוב) לא אמורה להיות שום בעיה.

kobi 23

New member
בכל מקרה

גם אם אתה בוחר לקנות במחסני חשמל וגם עם בKSP תבדוק שאריזה אכן אטומה ו"חטומה". למה יש הרבה מקרים שפותחים ומחזירים לקופסה מכל מיני סיבות

Y. Welis

New member
הם רק מוכרים. כל התיקונים אצל היבואן

לא סביר שהם התעסקו בנייד, ובכל מקרה האחריות עליו קיימת.

למעלה