חנות קטנה ומטריפה

lilushli

New member
חנות קטנה ומטריפה

אני מקווה שאני לא חורגת מן המותר אבל במהלך סיור של הכנת גנים לתיחלת השנה (ויש לי 12 גנים כאלו תחת חסותי - לא שייכים לי אני רק שכירה) הכרתי חנות קטנה ומטריפה בשם עצל'ה אני רוצה להאמין שעוד גננות כמוני מכירות היא נמצאת באיזור התעשיה בסגולה וגיליתי שבעלת המקום עורכת תערוכת גננות באמצע אוגוסט יש שם משחקים שלא נמצאים בכל חנות כמו חברתHABA שממש מעט מכירים את החברה הזו ויש לנ מלאנתלפים... משחקים שעוזרים למוטוריקה עדינה משחקים ברמה אני נהנתי להיות בחנות הכל בעיקר מעך ולא אין לי שום שייכות לחנות הזו אבל אם תרשו לי אני אפרסם את תאריכי התערוכה ואפרסם את מספרי הטלפון של החנות אני ממליצה עליה בחום ביליתי שם היום קרוב לארבע שעות והיא באמת חנות קטנטנה אבל שווה... לכל המעונינות אשמח לתת פרטים

יעלים

New member
חנות קטנה מטריפה ויקרה../images/Emo70.gif

עד כמה שידוע לי המחירים שם בשמים. נכון?

shary

New member
איפה החנות?

היי אני אשמח לדגעת עוד פרטים איפה החנות נמצאת איך מגעים ואם יש מספר טלפון תודה

rivka234

New member
רוצה רוצה

אשמח לקבל את מספר הטלפון של החנות.אני נוסעת לחנות לגן ולטף בפתח תקוה.

יעלים

New member
העתקתי לכן הוגעה מהלוח שלנו

תערוכה לגננות -משחקים פריטים מעץ ציוד מתכלה וצעצועי ע 13/07/2003 ב-13/14 לחודש אוגוסט תערך בעצל´ה -בפ"ת תערוכת משחקי haba ,צעצועי עץ ,ציוד מתכלה ופריטים מעץ-לגני ילדים משעה 10 בבוקר ועד 21:00 בערב ברח´ התבור א.ת סגולה (עד הסוף) פ"ת טל לבירורים 03-9046116 יוגש כיבוד קל הינכן מוזמנות אנו שולחים הזמנות בדואר,מי שמעונינת לקבל הזמנה תתקשר ותמסור כתובת. לפרטים נוספים צרו קשר: עצל´ה-משחקי haba ,טלפון : 03-9046116 מידע נוסף: לאתר

דרדושון

New member
איפה החנות

מה הכתובת ומספר הטלפון? כטיפ אתן לך כתובת מדליקה של צעצועי גן www.stoys.co.il

למעלה